RO Study
👤
Bosulicamarius
Bosulicamarius
17-02-2021
Matematică
a fost răspuns
va rog frumos trebuie urgent
Răspuns :
Woahqoahwoah
Woahqoahwoah
17-02-2021
nu se vede poza clar scuze!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cerinta:"Stiind Ca Suma Laturilor Unui Triunghi Cu Doua Laturi Egale Este De 37 Cm. , Iar Una Din Laturile Egale Este De 15cm. , Poti Afla Latura Neegala?"Clas
La Descompunerea termica A Pentaoxidului De Azot, Care Are Loc Conform Ecuatiei Reactiei 2N2O5(g) - 4NO2 (g) + O2(g) S-au Inregistrat Urmatoarele Date Experime
Doua Valori Diferite Ale Verbului A Fi
Determinați Lungimea Și Lățimea Unui Dreptunghi, Știind Ca Perimetrul Sau Este De 85,6 Cm, Iar Lungimea Este Cu 12,3 Cm Mai Mare Decât Lățimea.
Salut Brainly Am Si Eu Niste Probleme De Rezolvat Sunt 3,multumesc Ca Ma Ajutati.Aici Sunt Problemele: 1.Scrie O Multime Din Literele Cuvintelor : LACURI , NERA
Am Si Eu Nevoie De Patru Termeni Din Fam.lexicala A Cuv Copil va Rog Ajutarima
Scrieti 6 Divizori Ai Numarului 72
Analizati Morfologic Cuvintele, Stapne, Cheama ,domnul ,lumea, Randuiala ,semn,neam , invatat , Cante cetera,poruncit ,scrii, Lege ,vremea, Rastigneasca ,fi
Mircea Isi Propune Ca In Vacanta De Iarana Sa Rezolve 120 De Ex Asfel In Cat In Fiecare Zi Incepand Cu A Doua Cu Doua Ex Mai Mult Decat In Ziua Precedenta Care
Salut Brainly Am Si Eu Niste Probleme De Rezolvat Sunt 3,multumesc Ca Ma Ajutati.Aici Sunt Problemele: 1.Scrie O Multime Din Literele Cuvintelor : LACURI , NERA