RO Study
👤
MIHAI818
MIHAI818
16-02-2021
Engleza
a fost răspuns
plssss ajutati-ma e urgent
Răspuns :
Spatarelaleale08
Spatarelaleale08
16-02-2021
Răspuns:
imediat îți trimit.....
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Explică Semnificația Cuvântului Oameni Din Text (Ioan Slavici Moara Cu Noroc) Vă Rog Urgent Îmi Trebuie Luni Neapărat Urgent
Se Da NA =6.022 × 10²³ Particule /mol Atomul Elementului E, Aflat In Perioada A 3-a Si Grupa VI A (Sulful) Are Masa Atomică 32. Masa Elementului E Care Contine
Identificaţi Asocierea Corectă Dintre Anexele Pielii Şi Particularităţile Lor: Firul De Păr – Are Anexat Un Muşchi Din Hipoderm Unghiile – Sunt Anexe Cornoa
. . . . . Am Cules Un Fir De Zambilă. . De, Ai Cam Greşit! De Înveţi, Ştii. Bluza Nouă A Danei S-a Pătat. Caietele A Cinci Copii Sunt Curate. A, Ce Bine-mi Pare
1. Subliniază Verbele Din Următorul Text: Mircea Şi Ionel Pleacă În Parc. Acolo, Se Întâlnesc Cu Ancuţa, Colega Lor De Clasă. Se Aşază Pe O Bancă Şi Încep Să Di
3 Cum Se Face Aceasta Problema
Va Rog, Pas Cu Pas Simplificări Și Amplificari, Dau Coroana!!✨
Un Vapor Se Deplasează Pe Dunăre, Între Două Localități, Cu Viteza Constantă De 54 Km/h. Dacă Viteza Apei Este De 2 M/s Și Timpul Deplasării În Amonte Este Cu 3
6. Scrie Exemple De Numere Naturale N, Astfel Încât Fracția Ordinară 5/10+n Să Se Transforme În: A) Fracție Zecimală Finită; B) Fracție Zecimală Periodică Simpl
În Situații Medicale Deosebite Se Folosesc Soluții Perfuzabile Ce Conțin Clorură De Sodiu Și Clorură De Calciu. Concentrația Ionilor Clorură Din 500 ML Soluție