RO Study
👤
Ioana7x
Ioana7x
16-02-2021
Matematică
a fost răspuns
275 mg in Sistemul International de unitati ?
Răspuns :
Sami1797
Sami1797
16-02-2021
0.000275 kilograme
.....
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie O Propozitie In Care Sa Folosesti : Linia De Dialog, Doua Puncte Si Semnul Exclamarii.
Un Cuvânt Format Din Consoana .consoana.vocala .consoana.consoana
Valoarea Expresiva A Descrierii
Buna! Am O Problema Si Nu Stiu Cum Sa O Rezolv. Pe Un Ses Pasc Giste Si Oi. Atunci Cele 98 De Capete Vor Avea 252 De Picioare. Cite Oi Si Cite Giste Pasteau Pe
Semnificatia Titlului:Noapte De Toamna De George Toparceanu De Ex:In Opinia Mea Textul__Ce Te Lege_________reprezinta O Structura Verbala Sau Nominala Iar Ca Im
Scriind Invers Cifrele IVXLCDM Se Obtine Numarul In Litere............... Adica ..............
In Prezent Impartind Varsta Tatalui La Varsta Fiului, Se Obtine Catul 3 Si Restul 2 . Peste 10 Efectuand Aceeasi Impartire Se Va Obtine Catul 2 Si Restul 3. A
Da Exemple De Cuvinte Derivate Cu: prefixe Sinonime Ex:ne-,in- prefixe Omonime Ex:extra- prefixe Antonime Ex:sub-,supra- prefixe Paronime Ex:ant
Se Considera Progresie Aritmetica (a N) N >sau Egal Ca 1 Cu A1=33 Si S10 =420 .Calculato Ratia Progresiei Aritmetice. Dau Coroana !:D
Un Muncitor A Lucrat Intr-o Zi 1 Pe 6 Dintr-o Lucrare, In A Doua Zi 1 Pe 9 Din Acea Lucrare, In A Treia Zi 3 Pe 8 Din Acea Lucrare, Iar In A Patra Zi, Un Sfert