RO Study
👤
Anonim
Anonim
16-02-2021
Matematică
a fost răspuns
acuma am nevoie dau test primul ex
Răspuns :
Аноним
Аноним
16-02-2021
Răspuns:
(ax2-40):23=12
a=469
Sper că te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie Mulțimile: A={-1,1,3},B={3,4}si C={-2,1,2,4} a) Determinaţi Mulţimile: A× B; Ax C; BA; BC; CxA; CB; AXA; BB,Cx b) Determinaţi Cardinalele Mulţimilor De La
Ex 4 Doar Punctul B)Dau Inima, Coroana Și 80 De Puncte Pentru Cel Mai Bun Răspuns, Va Rog Sa Nu Vă Bateți Joc.Mulțumesc!
9. Asociază Fragmentul Din Hoțu Împărat De Petre Ispirescu Cu Un Alt Text Literar Studiat La Clasă Sau Citit Ca Lectură Suplimentară, Prezentând, În 50-100 De C
Un Pistol-jucărie Aruncă Vertical În Sus Un Glonte Până La 3,2 M. În Cât Timp Va Ajunge Acest Glonte, Fiind Împuşcat Orizontal, La Distanța De 3,2 M?
Află Valoarea Numerelor A Şi B Din Tabelele De Mai Jos. Dacă Ai Nevoie Să Faci Face Aici! A+b A-b A (suma) (diferenta) 87 17 93 3 85 11 64 14 73 5 97 19 A+b A:b
Caută În Text Și Transcrie Cuvinte Și Sau Expresii Care Au Legătură Cu Călătorie În Diferite Zone Ale Pământului Continuă Enumerare Începută: Corabie Marinar, T
1. Se Consideră Prisma Triunghiulară Regulată Dreaptă ABCA'B'C' Care Are Dimensiunile AB 18 Cm Şi AA'-9 Cm. Aflați: a) Măsura Unghiului Plan Corespunzător Died
Trei Persoane Cumpără La Un Loc 84 Kg De Varză Primele Două Cumpără Cantități Egale Iar A Treia Cât Celelalte Două La Un Loc Câte Kilograme A Cumpărat Fiecare P
Va Rog Mult De Tot Ex 11 (124 Este Raspunsul)scrie La Sfârșitul CartiiiVa Rog Nu Scrieti Daca Nu Stiti!am Nevoie De Rezolvare Va Rog Fff Frumos
Analizează Substantivele Si Verbele Din Textul De Mai Jos, Indicând Şi Funcţia Lor Sintactică. Cristina Îşi Întrerupse Şirul Gândurilor, Ajunsese Acasă. Deschi