RO Study
👤
Haha8256
Haha8256
16-02-2021
Engleza
a fost răspuns
ajutooooor e urgent dau coroana ,mulțumire 5 ☆
Răspuns :
Simonaioana735
Simonaioana735
16-02-2021
2)
somewhere
everyone
anywhere
anything
something
nowhere
no one
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
101 În Baza 10 = ??? În Baza 2. Aveti Un Exemplu Mai Sus. Repede Va Rog!!! Dau Coroana Si 5 Stele
Va Rog Mult Sa M-a Ajutați. Am Nevoie Cât De Repede Posibil. Va Mulțumesc Mult De Tot. Dau Coroana.PS: Am Nevoie Și De Demonstrație Nu Doar De Răspuns.
Intr-o Vază Sunt 35 De Flori: Lalele Și Garoafe. Florile Din Vază Sunt Albe Și Roșii. Cele Roșii Reprezintă Trei Sferturi Din Cele Albe. Știind Că În Vază Sunt
1 Si 2Dau Coroana Si 28 De Puncte.Materie Clasa A 10-a.Multumesc Anticipat.
Continuă Enunțurile De Mai Jos Cu Idei Din Opera " Vizită De Ion Luca Caragiale " 1. Opera Mea Trezit Sentimente De............ 2. Aș Vrea Să Trăiesc În Lumea P
Daca A=2017+2x(1+2+3+...+2016),atunci Calculati A:2017Urgentttttt!!!
Cu-o Sau C-o?Cel Mai Fericit Pitic Cu-o/C-o Căciulă Tare Șic.Cum Se Scrie Corect?Am Nevoie De Un Răspuns Rapid,va RogDau Coroană
Un Termen Al Adunarii Este 123,iar Altul Cu 64 Mai Mare .Care Este Suma?
1. Notează Tipul De Subiect Din Fiecare Fragment De Mai Jos.,,Mă Ridicam Din Somn Ca Din Mare {...}." ,,Adânc, Lumina-n Ape O Să-mpunga {...}.",,Plopii Mi-ating
1. Notează Tipul De Subiect Din Fiecare Fragment De Mai Jos.,,Mă Ridicam Din Somn Ca Din Mare {...}." ,,Adânc, Lumina-n Ape O Să-mpunga {...}.",,Plopii Mi-ating