RO Study
👤
Nimeni6034
Nimeni6034
15-02-2021
Istorie
a fost răspuns
este foarte urgent dau test
Răspuns :
Davidalexandru2006
Davidalexandru2006
15-02-2021
Explicație:
exponentii se aduna/scad
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cand Se Agata Un Corp De Masa M₁=1,5 Kg De Un Dinamometru, Arcul Acestuia Se Intinde Cu Δl₁= 6 Cm. Un Alt Corp Intinde Arcul Dinamometrului Cu Δl₂=1,8 Cm. Ce Ma
1. Aflati Numerele Naturale Care Impartite La 9 Dau Catul Si Restul Doua Numere Naturale Consecutive (catul Mai Mic Decat Restul). 2. Aflati Cate Numere De Trei
Suma Primelor 5 Numere Consecutive Mai Mari Decat 1 000 Este:
Fetele Unui Cub Din Carton Cu Aria 0.24 M²trebuie Trebuie Acoperuta Cu Hartie Colorata.este Suficienta O Coala De Hartie Dreptunghiulara Cu Densiunile De 60 Cm
Am Incheiat Un Concurs De Alergatori Pe Locul Al 2012-leaLa Sosire Am Aflat Ca Fiecare Al Saptelea Alergator A Fost Descalificat. Pe Ce Loc Sunt Acum?
Descompuneti In Factori: a) [tex] X^{2} [/tex] + 2x-3= b) [tex] X^{2} [/tex] - X-2= c) [tex] X^{2} [/tex] +x-6=
Vreau Sa Rezolv O Problema 3mame 1bunica 6fiice 4nepoate 4verisoare 3perechi De Surori Cate Scaune Asezan La Masa
Cine Imi Zice Zi Mie Cum Se Formeaza Ziua Si Noaptea?stie Cineva va Roggggg!
Când S-a Produs Marea Schismă A Creştinismului?
A) Dupa O Scumpire Cu 10%,pretul Unui Produs Este 55 Lei .Determinati Pretul Initial Al Produsului. b) Dupa O Ieftinire Cu 20%,pretul Unui Produs Este 48 Lei.