RO Study
👤
DreamWasTaken
DreamWasTaken
14-02-2021
Fizică
a fost răspuns
Cele doua exerciți va rog urgent
Răspuns :
Inteligenta33838
Inteligenta33838
14-02-2021
Răspuns:
nu stiu..............
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aratati Ca ∀n≥4, [tex]2^{n} \geq \frac{n^3}{24}[/tex] Si Deduceti [tex]\lim_{n \to \infty} \frac{n^2}{2^n}[/tex] . Mersi
Alcatuiti Enunturi Folosind Datele De Mai Jos Apoi Rezolvati-le 124 De Copii ,un Sfert ,cu 19 Mai Multi Si Jumatate. 80 Baloane Rosii, Galbene Si Albastre, 55 N
Mettez Au Style Indirect : 1) J`aime Me Promener Dans Le Parc. • Que Dit-elle ? 2. «Tu As Mangö Des Truits Hier ? •• Que Demande-t-il ? 3. « Voulez-vou
Indentificati Din Opera In Padurea Petrisorului Figuri De Stil Si Imagini Artistice
Motriveaza Rolul Virgulei In Versul: Eu Ma Plec, Floarea-mi Raspunde,/Caci O Jale Ma Patrunde Ma Puteti Ajutea Va Rogg E Urgent!!
Va Rog Sa Ma Ajutati. Alex Are De Cinci Ori Mai Multe Masinute Decit Bogdan. Daca Alex Ii Da Lui Bogdan 12 Ei Vor Avea Acelasi Numar De Masinute. Cate Masinute
Suma Perimetrelor A Doua Pătrate Este 160.Afla Laturile Pătratului Știind Ca Perimetru Unuia Reprezinta 1/3 Din Perimetrul Celuilalt
Un Trapez Isoscel Cu Diagonalele Perpendiculare Are Înălțimea De5 Dm.Aflati Aria Trapezului
Suma A Doua Numerere Este 20 Stiind Ca Primul Numar Este Cu 4 Mai Mare Decat Al Doilea Numar ,sa Se Afle Cele Doua Numere
Alcătuiți Propoziții Cu Sensurile Cuvintelor:intră Și Scaldă. Repede Vă Rog.