RO Study
👤
Saly1990
Saly1990
23-04-2015
Matematică
a fost răspuns
La succesorul nr 39 adauga succesorul nr 59
Răspuns :
Melsa
Melsa
23-04-2015
succesorul lui 39 este 40 succesorul lui 59 este 60 40+60=100
Answer Link
Nicolaiealina
Nicolaiealina
23-04-2015
Succesorul lui 39 este 40 iar succesorul lui 59 este 60 .40+60
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Nu Se Poate Calatori Asa De Usor....asa De Usor= CCM,exprimat Prin Ce?? E Adverb,loc. Adverbiala? Ajutati-ma Repede Va Roog!!
Ce Se Poate Face Ca Forta De Frecare A Rulmentilor De La Bicicleta Sa Se Micsoreze ?
Buna! Am 4 Probleme La Geometrie Pe Care Nu Le Stiu. Prima:Pe Drepte Concurente A Reunit Cu B =(O) ,se Aleg A, B Apartin Lui A Si C,D Apartin Lui B, Astfel Inc
Diferenta A Doua Numere Este 135. Primul Numar Este Cu 7 Mai Mare Decat Triplul Celui De Al Doilea Numar. Afla Cele Doua Numere. (Rezolva-ti Prin Metoda Figurat
Impartitorul Este Numarul Care Reperezinta Cel Mai Mare Rest Al Unei Impartiri La 8.Catul Este 109,iar Restul 5.Afla Deimpartitul.Cum Se Rezolva Aceasta Problem
O Prisma Patrulatera Regulata Dreapta Are Latura Bazei De 10 Cm Si Inaltimea Egala Cu 10√2.Aflati Masura Unghiului Format De Diagonala Prismei Cu Planul Bazei.
15√3 - 3(√7 + 5√3) - 2√7=Va Rog, Cu Explicatie Pana La Capat
Compunere Prin Care Sa Sustineti Dreptul Copilului La Odihna Si La Vacanta. Prezentati Si O Situatie In Care Acest Drept A Fost Incalcat
Determina Toate Numerele Naturale "a" Mai Mari Decat 0 Care, Impartite La 8, Dau Un Cat De Doua Ori Mai Mic Decat Restul.
De Ce Credeti Ca Ateii Nu Cred In Dumnezeu