RO Study
👤
Mara818
Mara818
14-02-2021
Matematică
a fost răspuns
calculează.............
Răspuns :
Mulleradelyn
Mulleradelyn
14-02-2021
Sper ca te am ajutat....
Answer Link
Vasilecristiandanila
Vasilecristiandanila
14-02-2021
Răspuns:
2/2, 8/6, 4/3, 2/6, 5/10, 3/8, 7/9.
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cate Numere Naturale Cu 3 Cifre, Avand Cifrele Din Multimea {1, 2, 3, 4} , Au 2 Cifre Pare Si Una Impara ?
Un Automobil Ruleaza Cu Viteza Constanta De 72km/h Pe O Sosea Rectilinie.Ce Distanta Parcurge Automobilul In 10s!Cat Timp I Trebuie Automobilului Pentru A Parcu
De Ce Numeroase Porturi Au Fost Construite La Gurile De Varsare Ale Unor Fluvii ?
Alcatuiti In Cvintet Despre Iubire-primul Vers:un Cuvant Cheie Referitor La Opera,un Substantiv-vers 2:trebuie Sa Contina 2 Cuvinte Care Descriu Opera,subst+adj
Cum Traduc Propozitiilt Urmatoare Cu Participiul Vb Trecut:ei Merg Cu Masinanoi Mergem Acasa
Am Si Eu Nevoie De Ajutor : 1.Scrieti Minim 10 Moduri De Preparare A Fructelor Pentru A Fi Consumate De Om / 2. Dati 3 Exemple In Care Fructele Plantelor Sunt F
Trei Lingouri De Fonta Cantaresc 245 Kg . Al Doilea Lingou Are Masa Cu 42 Kg Mai Mica Decat Primul Si Cu 25 Kg Mai Mare Decat Al Treilea . Sa Se Afle Masa Fieca
Care Este diferenta Dintre Preacinstire Si Venerare.
Vreau Sa Descompun X La Puterea A Treia + 27
Peninsula Sinai Apartine :a. Continentului African Si Unei Tari Africane ;b. Continentului African Si Unei Tari Asiatice ;c. Continentului Asiatic Si Unei Tari