RO Study
👤
Oana1307
Oana1307
13-02-2021
Matematică
a fost răspuns
Vă rog ajutați-mă, la acest exercițiu.
Răspuns :
Anamaria1684
Anamaria1684
13-02-2021
Răspuns:
Raspunsul corect e C) 4
49140
49448
49644
49840
COROANA?
Answer Link
Boiustef
Boiustef
13-02-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Succese!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutatima Va Rog Frumos!!! A)[tex]2,3 ^{2} [/tex]=? b)[tex](-0,5) ^{3} [/tex]=? c)[tex](-2,1) ^{4} [/tex]=? d)[tex]13,72 ^{0} [/tex]=? e)[tex]/-modul
O Proba Cu Masa De 60.6 G Dintr Un Amestec De Metanol Și Etanol,în Raport Molar 2:3 Este Ovidata Cu KMNO4 De Concentrație 1 Mol/L.Det. Masa Molara Medie A Amest
Cum Pot Fi Folosite Calculatoarele In Scoala
Alt Titlu Cuore Repede
Determina Ce Parte De Vorbire Este Fiecare Cuvint Din Enuntul " O Frunza Cazind De Pe Creanga Ramine Intinsa Pe Iarba Si-mi Pare Ca Toamna Isi Lipeste De Vara O
Unchiul Dintre Oglinda Plana Incidenta Este Egal Cu 30 .Cu Ce Este Egal Inchiul De Reflexie ?
BUNICA SI NEPOATA AU RECOLTAT DIN GRADINA LOR 110 KG DE RIDICHI SI LE-AU ASEZAT IN TREI LADITE. IN PRIMELE DOUA LADITE SUNT 66 KG DE RIDICHI IAR IN ULTIMILE DO
Explica Afirmatia:Cartea Este Reflectare,motor Si Judecator Al Istoriei" am Nevoie De Cel Putin 22 Rinduri dau 15 Puncte Varog Ajutatima...
Inlocuiti Cuvintele Subliniate In Constructia Dealurile Caramizii Calncinate Cu Altele Avind Acelasi Sens .Ce Efect Are Aceasta Inlocuire Asupra Textul
Opteaza Pro Sau Contra Ideii Ca Un Popor Poate Avea Literatura Si Limba Literara Doar Daca Are Scris. Va Rog Mult