RO Study
👤
Elina644
Elina644
13-02-2021
Matematică
a fost răspuns
repede plssssssssss
Răspuns :
Ana3109
Ana3109
14-02-2021
Explicație pas cu pas:
Media aritmetică : a+b+c/3 ( in cazul tău)
Răspunsul este A, Ana.
Sper că te-am ajutat!
Coroană
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intrebarea 1 . Care Sunt Formele De Relief Intrebarea 2 . Scrieti Informatii Despre Una Din Tre Formele De Relief
Imi Poate Da Cineva Un Argument Contra Sarbatorii De Dragobete? Sa Fie Original!!!!!! Daca Nu E Orignial Ci Copiat, Nu Primiti Punctele.
1 Alc. Enunturi Cu Urmatoarele Cuvinte: Balta, Sublim, Colosal,, Orizont, Vestit, Glorie . 2. Gasiti Sinonime Cuvintelor : Neted,sec, A Poposi, Mare
При Каком Условии Совершилось Бы Деиствие. Запишите Составленниые Предложения. Я Бы Поделилась С Тобои Секретом ................ Я Бы Не Выучил Уроки...........
Marin Si Ionel Au Adunat 57 De Ghinde.cate Ghinde A Adunat Fiecare Daca Marin A Adunat Cu 15 Mai Multe Decat Ionel?
Vreau Si Eu Urgent Un Dialog Inttre 2 Prieteni Avand Subiectul 1) O Petreceree 2)o Zii De Nastere 3) O Iesire La Cinema 4)un Spectacol
Efectuati 3,05 - 7 = - 40
Compuneti 3 Probleme prima (28+21) : 7 = 49:7 =7 A Doua 48:8+32:8 = 6+4 =10 A Treia (36-12):4 = 24:4
O Propozitie Cu Atributiva
1) Dati Exemple De Situatii In Care Folositi In Vorbirea Zilnica Cuvintele Cel Si Ce-l. 2)Alcatuiti Doua Propozitii In Care Sa Folositi Si Constructia Ce-l.Urge