RO Study
👤
Irinuka81
Irinuka81
13-02-2021
Limba română
a fost răspuns
Va rog frumos ajuți - mă !
Răspuns :
Laviami
Laviami
13-02-2021
Pe verticala la 2-Nemaiintalnit;4-nemaivazut 1-exceptional;5-extraordinar 3-uimitor 6-fabulos 7-uluitor
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Sa Fac O Scrisoare Catre O Prietena Sa O Invit La O Petrecere,dar Sa Fie In Engleza Si Sa Cuprinda Jumatate De Foaie A4
Dintr-o Cantitate De Aina Cu Masa De 12,25 Kg Se Iua 17/8 Kg. . Cata Faina A Mai Ramas ? Ma Ajutati Va Rog Eu Multttt
Care Este Cel Mai Mare Numar Natural Cu Cifra Unitatilor 8 ?
Scrie Numerele Din Zece In Zece De La 30 La 100, Astfel Incat Cifra Zecilor Sa Fie Impara
Comentati Semnificatia Urmatorului Fragment:"O Ascultam Tot Mai Fascinat Pana Ce Nu I-am Mai Putut intelege Cuvintele.Vorbea O Bengaleza De Prune Simplificata,
In Trei Cosuri Sunt 100 De Mere.in Primele Doua Sunt 67 De Mere,iar In Ultimile Doua Sunt 62 De Mere . a] cate Mere Sunt In Fiecare Cos ? B] Cat
Asi Avea O Interebare : Ce Importanta Are Carbonul ?
CUM DESPART SOMNOROS IN SILABE??
Va Rog Frumos Cine Imi Poate Face O Scrisoare In Engleza Despre:sunt In Strainatate Si Fac Scoala Acolo Si Scriu Catre O Persoana Draga Mie(de Preferabil Un Pri
Imi Poate Spune Si Mie Cineva Rezolvarea Problemei Acestea?Fie Dreptunghiul ABCD Cu AB=6cm Si Bc=4cm.calculati Perimetrul Dreptunghiului.calculati Aria Dreptung