RO Study
👤
Ralu737484
Ralu737484
13-02-2021
Matematică
a fost răspuns
Ex 4 dau coroana!!!!!!!!
Răspuns :
LidaCociorva1962
LidaCociorva1962
13-02-2021
Răspuns:
f:R=46*-8=12.Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aminteste-ti Regulile De Redactare A Unei Scrisori,precizind Elementele Structurii.Cit De Actual Este Acest Mud De Corespondenta?Cui I-ai Scris Recent Vreo Scri
Nunere Corespunzatoare 10-,- 18,-.
Iulia Are 100 Lei. Dorește Să Cumpere Un Stilou Care Costă 16 Lei, Un Penar Care Este Jumatate Din Pretul Stiloului Și Un Cadou Pentru Prietena Ei Care Costă Du
Calculati Aria Unui Dreptunghi ABCD Cu AB=16 Cm Si AC=20cm
DAU COROANA DACA MA AJUTATI LA ACEASTA PROBLEMA: LA LIBRARIA "PITICOT" S-AU ADUS 12 CUTII CU CATE 24 MASINUTE SI 16 CUTII CU CATE 32 TRACTORASE. A)CATE JUCARII
Aplica- Explica Diferitele Sensuri Ale Verbului ''a Trece'' Ioana Trece Strada . Timpul Trece Foarte Repede . Bunica A Trecut In Nefiinta . Apa Trece, Pietrel
Perimetrul Unui Triunghi Este De 300 Cm.calculati Lugimimile Laturilor Triungiului Stiind Ca Ele ,exprimate In Cm , Sunt Nr Pare Consecutive Helpppppppppp!
Propozitie Cu Cuvantul Car
Va Rog Am Repede Nevoe De Ajutor. Imi Trebue Eseu Cu Tema ''Profesii Noi Si Profesii Vechi"
Réecris Ces Phrases Au Passe Composé A Partir Des Structures Donnees Quand Je Rencontre Mon'ami , Je Lui Dis Bonjour . Quand Tu Es Chez Ton Ami , Tu Lui Donnees