RO Study
👤
Andreiutz
Andreiutz
23-04-2015
Engleza
a fost răspuns
ce inseamna walk in limba engleza
Răspuns :
TeoDorra
TeoDorra
23-04-2015
walk in limba engleza inseamna a merge
Answer Link
Avramiucmonica
Avramiucmonica
23-04-2015
walk= in Lb Eng : a merge
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Realizeaza Acordul Adjectivului Din Paranteza cu Substantivul Pe Care Il Insoteste Iepurasii (fricos) Se Ascund In Padure Am Citit O Poveste (frumos) Clopoteii
Alcătuieşte O Compunere De 10-15 Rânduri În Care Să Argumentezi Apartenenţa Textului Propus La Literatura Populară Românească . Textul Este Plugusorul.
Substantivul Mire(gatit Parca Era Mire)indeplineste Functia Sintactica De Nume Predicativ?
Imagineazati Ca Esti Pe Un Stadion In Calitate De Ziarist Avand Misiunea De A Prezenta Intr-un Material Scris Evenimentele Sportive Care Se Desfasoara acolo Dau
In Prop: "A Mers Mereu In Spatele Celuilalt " Pron Dem "celuilalt" In Ce Caz Este?
(Ajutor Urgent!!!)Forma Literara A Cuintelor:mă Prinz Să Piarză Să Înghiță Să Vază Să Ție Umere Ghenunche Trenteros Palaturi P-acolo Cetit Lighioni Si Cellalt
Asemănări Între Biografia Lui Mihail Sadoveanu Şi ,,Domnul Trandafir''
Ce Numar Si-a Ales George Daca Il Aduna Cu 7 , Inmulteste Suma Cu 9 , Adauga La Produs 3 Si De 3 Ori , Scade 149 , Imparte La 100 Diferenta Si Obtine 4 ?
Suma A Doua Numere Este 138,iar Diferenta Lor Este De 4 Ori Mai Mare Decat Numarul Cel Mai Mic.Afla Cele Doua Numere. Prin Metoda Figurativa Va Rog Mult!!!
Precizati Cazul Si Functia Sintactica Pentru Fiecare Propozitie |pronume Tot|clasa 7 'Pe Ai Tai' 'i'-am Cunoscut La Sedinta Cu Parintii. Parerile 'voastre' Cont