RO Study
👤
Oliolioli123888
Oliolioli123888
13-02-2021
Matematică
a fost răspuns
14+2x{45+[9x2x(4xb-6)]:3}:3=68
Răspuns :
Berlincristiana2010
Berlincristiana2010
13-02-2021
Răspuns:
5 este raspunsul final cred sa nu il scri nu stiu ca nu stou
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Din Ideile Susținute De Preot Reiese Că Oamenii Leneși : Nu Vor Mai Fi Primiți La Biserică , Sunt Păcătoși , Vor Primi Înc-o Șansă , Li Se Acordă Un Ajutor Spir
Câte Numere Naturale De 6 Cifre Încep Cu 123?Câte Numere Naturale De Șase Cifre Se Termină Cu 123?Câte Numere Naturale De Șase Cifre Conțin Secvență De Cifre 12
Buna Cine Ma Poate Ajuta... Citeste Reclama Data. Explica, In Scris, In Ce Anume Consta Poanta Acesteia
Punând Paranteze, Există Egalitatea 2 X 27:3+ 7- 1= 6?
Împreună Cu Un Coleg Descoperiți Cifrele Care Se Ascund Sub Cartonașe Și Reconstruiți Exercițiile Pe Caiet
Poate Sa Ma Ajute Cineva Va Rog ? Am Nevoie Sa Se Rezolve Tabelul Acesta!!! Dau Coroana
Determinați 2 Numere De2 Cifre Terminate Cu 7 Astfel Ca Produsul Lor Sa Aibă Primele Doua Cifre Egale
Cine A Inventat Domeniul Textil Si Inventia
Ilustrează Prin Desen Versurile Din Strofa Următoare :Din Văzduh Cumplita Iarnă Cerne Norii De Zăpadă Lungii Zbor, Plutesc În Aer Sa Un Iti De Fluturi Albi,Fulg
2. Scrie Următoarele Ecuații Ale Reacțiilor Chimice Şi Arată Din Ce Categorie Fac Parte Acestea.a. Clorurarea Acetilenei;b. Nitrarea Toluenului;c. Reacţia Apei