RO Study
👤
Anonim
Anonim
12-02-2021
Matematică
a fost răspuns
dau coroana la toți care știe să facă
Răspuns :
Hermione42
Hermione42
12-02-2021
Răspuns:
Sper că te-am putut ajuta :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezolvati Exercitiile:1.Daca Media Geometrica A Numerelor 4 Si X Este Egala Cu 6, Atunci X Este Egal Cu?2.amesteca 5g De Sare La 1 Litru De Apa. Ce Concentratie
Hey!!!... Ajutati-ma Si Pe Mn Cu Ceva... Vreau Si Eu Trei Textulete Mici In Engleza Despre Ori Ce Da Sa Le Traduc Eu . :) ...va Rog Mult Ajutati-ma!!
Construiti Doua Enunturi In Care Sa Existe Un Pronume Personal In Cazul Genitiv Cu Functia Sintactica De Atribut Pronominal Si Un Pronume De Politete In Cazul V
Cine Ma Ajuta La Exercitiul 3, Vă Rog?! Thx!;)
1. Numarul Alcanilor Cu 5 Atomi De Carbon Este :A. 1B. 2C. 3D.52. Dintre Urmatoarele Alchene Contine 85,71 % C :A. EtenaB. PropenaC. ButenaD. Toate3. Reactia Ca
Rezolvati Exercitiile:1.Un Trapez Isoscel ABCD Cu AB||CD Are AB = 12cm, CD=AD=BC= 6cm. Fie AD Intersectat Cu BC = M. Perimetrul Triunghiului ABM Este Egal Cu :?
Personaje Negative Din Basme ?
Cum Incepe Vol 2 Din "Ion" De L.Rebreanu? De La 'Glasul Iubirii'??Este Alta Carte?
Demonstrati Daca P Este Numar Prim Atunci Ecuatia P²+2la Puterea P=2015 Nu Are Solutii.
Sa Se Rezolve In Multimea Z Urmatoarele Ecuatii:1) 7x²-3x=02) 3(x-1)²+5(x-1)-2=03) 3x²+13x-10=04) X²-2√3x+3=05) 9x²-16=0