RO Study
👤
Achaadouh
Achaadouh
12-02-2021
Germana
a fost răspuns
Va rog ajutați-ma, dau coroana!
Răspuns :
Saragheorghe
Saragheorghe
12-02-2021
Gaby gindet Sport doff.
Paul findet Mathe gut.
Iris findet Geschichte blöd.
Josef findet Physik langweilig
Jörg findet Kunst/Malen toll.
Christa findet Musik interessant.
Eva findet Informatik super.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.Faceti Expansiunea Complementelor Circumstantiale De Timp Din Enunturile Urmatoare: ->La Rasaritul Soarelui, Ma Trezesc. ->Termin De Scris Imediat. 2.Tr
Un Număr Adunat Cu Triplul Său Dă Suma 40.Care Sunt Cele Două Numere ? Vă Rog Foarte Frumos Ajutatimă ,am Nevoie Urgent
Calculati A)3- 2/5b)1 -1/4c)2 1/2 -1 1/3d)1 1/5 -1e)3 3/2 -2 F)2 1/5 -1 1/4g) 3 1/4 - 2 1/7h)4 1/5 -2 1/10i)5 - 4 1/3 VA ROG SA MA AJUTATI DAU COROANA IMEDIAT..
Exemplu De Adjective Calificative Si Determinative ! Va Rog , Dau Coroana!(am Nevoie De 10 Exemple)
Indentifica Autorul Citatului: Iata Cum Se Cred Nemuritori Getii:ei Cred Ca Nu Mor Si Ca Acel Care Dispare Din Lumea Noastra Se Duce La Zeul Zamolxis.Unii dintr
Cum As Putea Imparti Cele Trei Fursecuri Pe Care Le Am Celor 4 Colegi?reprezinta Printr-un Desen Partile Care Ii Revin Fiecaruia.
Imi Spuneti Si Mie Cate 5 Adverbe Formate Prin Derivara Cu Sufixele Âș Iş Eşte Mente
Am Nevoie De Un Referat In Limba Engleza Despre Cea Mai Mare Problema Pe Care O Produce Traficul Si De Ce?
Alcatueste 3 Enunturi In Care I Sa Fie Pron.pers Pe Cine.cui Si Verb
Scrie Propozitii In Care Cuvintele Rod,sare,poarta,matura Si Roade Sa Sie Subiect Si Apoi Predicat