RO Study
👤
Anonim
Anonim
11-02-2021
Engleza
a fost răspuns
ajutorrrr va roggg!!!!
Răspuns :
Anaissteluta
Anaissteluta
11-02-2021
1. Brady Barr works as an American herpeteologist.
2. Brady is very careful with the reptiles because they are dangerous.
3. Because of filming there isn’t enough time for Brady to do the necessary follow-up studies.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pentru 5 Carti S-au Platit Cu 12 Lei Mai Mult Decat Pentru 3 Carti. Cat Costa În Către? Dar 9 Carti?
Dati Exemple De :substantive,adjective,verbe Si Numerale .Dau Coroana
Salut Brainly Am Si Eu O Problema La Matematica De Clasa A 7-a Care Suna Asa Se Da Trapezul ABCD,AB PARALEL CD,AC ELEMENT COMUN BD(U Intors) =(O). Stiind Ca A
Sa Se Rezolve Ecuatia Exponentiala : 3 La Puterea X+1 +3 La Puterea X =108
Aflați Elementele Mulțimilor E Si F Enumerand ,daca Sunt Indeplinite Simultan Conditiile :a)EUF={3,4,5,6}b)EΠF={3,4}c)E\F=∅VA ROG REPEDE, DEZVOLTAT VA DAU COROA
Ma Gândesc La Un Nr . Aflu Treimea Sa, Apoi Jumătatea Treimii, Scad Din Nr Obținut 200 Si Obțin 487. La Ce Nr M Am Gândit?
Dați Câte 3 Exemple În Care Verbul "a Fi" Să Fie Pe Rand: Verb Auxiliar. Verb Predicativ. Verb Copulativ.
Un Vapor Care Traversează Un Lac Are 25 De Locuri. Cate Traversari Trebuie Sa Faca Vaporul Pentru A Transporta: A) 450 Persoane B) 550 Persoane Și C) 675 Per
Indicați Care Dintre Numerele Raționale Următoare Se Pot Exprima Prin Fracții Zecimale Ce Au Doar Doua Zecimale Nenule: 723 Pe 100; 540 Pe 1000; 71 Pe 10; 3 Pe
Imi Faceti Va Rog Un Rezumat Pastelului "IARNA" De Vasile Alecsandri?