RO Study
👤
Anonim
Anonim
22-04-2015
Spaniola
a fost răspuns
cum spui sef in spaniola
Răspuns :
RoxanaMaria1010
RoxanaMaria1010
22-04-2015
jefe se zice in spaniola
Answer Link
Adidas1
Adidas1
22-04-2015
se scrie jefe.
Sper ca te-am ajutat!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
.repede Te Rog Dau Coroana
Va Rog Cat Mai Repede Imi Trebuie Doar Raspunsul! Perimetrul Unui Triunghi Isoscel Este De 80 Cm, Iar Lungimile Laturilor Şi A Înălţimii Corespunzătoare Bazei S
Plecată Într-o Călătorie Prin Țară, O Familie A Parcurs Cu Maşina, În Trei Zile, 1 200 Km.Dacă În Primele Două Zile A Parcurs 925 Km Şi În Ultimele Două Zile 74
Menționează 4 Obiective Ale Uniunii Europene.
Continuă Textul Cu Trei Propoziţii, Folosindcuvintele Din Cascte.La CircAnghelus Și Arghira Merg La Circ.Lumea Se Înghesuie La Intrare. Un Supraveghetor Îndruma
4 Complète Avec Vais, Vas, Va: Le Professeur … Au Théâtre. Je … À La Gare. Elle ... À L'école. Tu ... Au Magasin. Je ... À L'hôtel. La Fillette ... À L'hôpital.
Dintr-o Gradina De Zarzavat Sau Cules De Pe Doua Rânduri 98kg De Roșii. Câte Lădițe Se Pot Umple, Dacă Într-o Ladita Se Pun 7 Kg De Rosii
Va Rog Mult!!B. Complete The Sentences With The Correct Tag Ending. 1. Jane Has Just Left,. 2. Peter Bought A New Car,. 3. You Didn't Do The Homework, . 4. She
Puteți Sa Îmi Răspundeți Maxim 20:11? Cu Problema Rezolvata ?Va Rog Dau Coroana
3. Radu Şi Muhammad Sunt Colegi De Clasă. Fiecare Face Parte Din Grupuri Religioase DiferiteIntr-una Din Zile, Muhammad S-a Imbolnavit Şi A Lipsit De La Scoala