RO Study
👤
Anonim
Anonim
22-04-2015
Matematică
a fost răspuns
va rog cea cu robinetii!!!!!!!!!
Răspuns :
Amaximenco
Amaximenco
22-04-2015
(105+97+123)*5=1625(L)-pina la jumatate
1625*2=3250(L)-capacitatea bazinului
sper ca e corect
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.Pe O Tableta De Sah Avem Un Pion . Care Este Probabilitatea Ca Acesta Sa Nu Se Afle Pe Una Din Diagonalele Tablei ?2.Aflati Probabilitatea Ca Aruncand Doua
"Vă Plac Secretele? Eu Cred Că Fiecare Om Trebuie Să Aibă Un Secret Al Lui , Ca Să Fie Cu Adevărat Frumos. Şi Mai Cred Că Fiecare Carte Trebuie Sî Aibă O Viaţă
La Alcani :care Este Temperatura La Care Se Realizeaza Cracarea?dar Dehidrogenarea?
Valorile Morfologice Pentru Cuvintele Mari : ESTI Un Om Netrebnic Si Grozav TREBUIE Sa TE Fi Ticalosit Tu In Tine PENTRU Ca Sa-mi Spui Ceea Ce Nu Crezi Ni
A)Raportul Numerelor 30 Si 70:.... b)Cmmdc Si Cmmmc Numerelor 30 Si 70: ....
Intr-o Cada Se Amesteca 300 Ltr De Apa La Temperatura De 32 Grade Cu 500 Ltr Apa La Temperatura De 24 Grade.sa Se Afle Temperatura Medie A Apei
Un Rond De Flori In Forma De Dreptunghi A Fost Impartit In Trei Suprafete Egale In Forma De Patrat Pe Care S-au Cultivat Flori De Culori Diferite. Stiind Ca Sup
Scrie Numerele 3,6,9 Ca Suma De Trei Termani Egali
Se Considera Multimea Tuturor Numerelor Naturale Mai Mici Decat 100 . Care Este Probabilitatea Ca Alegand Un Numar Acesta Sa Fie :a) Parb) Imparc)patrat Perfec
1. Amintestet-ti Trasaturile Fabulei Si Completeaza Tabelul De Mai Jos. :-poate Fi Scrisa In......sau In......-apartine Genului.....,deci Are........-are O Stru