RO Study
👤
Anonim
Anonim
22-04-2015
Limba română
a fost răspuns
Ce este descrierea ca mod de expunere
Răspuns :
Valush
Valush
22-04-2015
Descrierea este modul de expunere prin care se prezintă trăsăturile particulare ale unui personaj, fenomen, obiect, colţ din natură.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Doua Însușiri Pentru Cuvântul Freamăt, Va Rog
Un Ogar Urmărește O Vulpe Care Are 60 De Sărituri Înaintea Lui;peste Câte Sărituri Ogarul Va Ajunge Vulpea Știind Că Pe Când Ogarul Face 6 Sărituri Vulpea Face
Elevii Unei Școli Se Pot Grupa În Coloanele Câte 10 ,15 Sau 25 Rămânând De Fiecare Dată Câte 5 Elevi Nealiniați .Care Este Numărul De Elevi Ai Școlii Știind Că
4.Distanța Dintre Pisica Adormită Pe Podea Până La Pisica Așezată Pe Masă Este De 150 Cm. Distanță De La Pisica Aflată Pe Podea Până La Pisica Care Doarme Pe Ma
URGENT!!DAU 30 DE PUNCTE!AM NEVOIE DE REZUMAT LA CARTEA ,,Crima In Mesopotamia De Aghata Chriestie"
Și Asta Pe Care Nu O Înțeleg Absolut Deloc Și Nu Mai Pun: Un Iepure Și O Broască Fac O Întrecere De Sărituri.săritura Iepurelui Măsoară 88 Cm , Iar Săritura Bro
Calculati: A)1^2020-2020^0+3^2-2^3 B) 2^12 :2^10+5^2-3^2+2018^0 C)2019^0+1^2019 +2018^1+0^2018-2017^1 Va Rog Dau Coroana
Intr-un Triungi Dreptunghic Lungimile Proiectiilor Catetelor Pe Ipotenuza Sunt De 3cm Si 12cm,aflati Lungimea Inaltimii Corespunzatoare
Completeaza Cu Silaba Potrivita: __mă__
4. Care Este Suma A Trei Numere Naturale, Ştiind Că Ultimele Două Sunt Numereconsecutive Pare, Iar Primul Este Cel Mai Mic Număr De Şase Cifre Și Este Cu 105 Ma