RO Study
👤
Anonim
Anonim
10-02-2021
Matematică
a fost răspuns
Ajutorrr dau coroana jurr
Răspuns :
Mmura8355
Mmura8355
10-02-2021
Răspuns:
Răspunsul este în poza aceasta
Answer Link
Anybalan89
Anybalan89
10-02-2021
Răspuns:
Sper ca te am ajutat!!!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ajutațimă,va Dau 100 De Puncte Dar Rezolvați Cat Mai Repede.Toate 10!!!!!
1. Reprezintă Grafic Următoarea Funcție:f(x) = X² - X+1
Un Dreptunghi Are Lungimea Egala Cu Dublul Latimi Si Aria 72 M Patrati . Calculeaza Perimetrul Ariei. Ofer Corana
A)Află Dublul Numerelor: 34, 57 Și 88 B) Triplul Numerelor 21 ,62 Și 49 C) Împărțitul Numerelor 12 ,36 Și 65 D )încincitul Numerelor 11, 92 Și 76 Dau Cu Coroana
Va Rog ,este Urgent ,vreau Si Eu Rezumat Detaliat La Cararea Pierduta De Alain Founier Va Rogggg Dau Coroana
4. Desparte Următoarele Cuvinte, Atât După Pronunţare, Cât Și După Structură; Urmărește Modelul: Inactiv - I-nac-tiv - In-ac-tiv În Poza Sunt Cuvint
12. Pune În Locul Substantivelor Subliniate: Due And Lust In Ishi Sha)substantive Proprii:Am Fost La Oraş.Am Fost LaM-am Întâlnit CuPrin Oraş Trece Un Râu.Print
9. Asociază Textul,,Marea Călătorie", De Marin Preda, Cu Un Alt Text Literar Studiat La Clasă Sau Citit Calectură Suplimentară, Prezentând, În 50 - 100 De Cuvin
Matei A Cheltuit Sambata Dupa Amiaza Doua Cincimi Din Suma Pe Care O Avea De Dimineata.Duminica,dupa Ce A Mai Cheltuit Inca 13 Lei Matei Mari Are 8 Lei Din Suma
Afla Suma A Trei Nr Consecutive Impare, Știind Că Cel Mai Mare Dintre Ele Este Cu 17 Mai Mic Decât 40