RO Study
👤
Cosmycosmy11
Cosmycosmy11
09-02-2021
Limba română
a fost răspuns
Va rog mult , ex 5!!!!!
Răspuns :
Antociuccatalin019
Antociuccatalin019
11-02-2021
Răspuns:
atitudinea lui este nerespectatoare be tehnica
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
HelloMa Poate Ajuta Cnv La Urmatoarele 2 Exercitii,Va Rog Frumos1.Sa Se Scrie Ecuatia Dreptei Paralele Cu Axa Oz Care Trece Prin Punctul M(2,-5,3)2.Gasiti Secti
Cum Se Spune La O Multime De Cai .
Am Nevoie De Planul De Idei al Nuvelei Gura Satului - Ioan Slavici Si Al Nuvelei Budulea Taichii !!! Urgent !!!
Va Rog Imi Puteti Rezolva Si Mie Acest Exercitiu Ca Eu Nu Prea Ma Pricep Am Incercat Da Nu Imi Iese Deci :
Strutul Este Un excelent Alergator ,putand Atinge Viteza V=72 Km/h .Calculeaza Distanta Parcursa De strut care Alearga Cu aceasta viteza un Timp De Δt=30
Ce Este Complementul????
Scrieti O Compunere Cu Titlul RAMAS BUN , DOAMNA INVATATOARE In Care Sa Folositi Povestirea Adica Ce Va Invatat Cum A Fost In Cei Patru Ani De Scoala , Descrier
Analizeaza Partile Principale De Propozitie Mentionand Prin Ce Parte De Vorbire Sunt Exprimate,felul Si Nr Substantivului Numarul Si Persoana Pronumelui Persona
Astea Sunt Toate .si Am Terminat
CINE MA AJUTA PRIMESTE MULTUMESC SI STATUTUL DE CEL MAI BUN. #PROBLEMA DE CLS A 4-AAncuta Si Elena Au Cumparat De La Librarie O Carte De Povesti Care A Costat 7