RO Study
👤
Anonim
Anonim
09-02-2021
Matematică
a fost răspuns
7×2+21+2×8=
dau coroana
Răspuns :
Mihaela0249
Mihaela0249
09-02-2021
Răspuns:
7×2+21+2×8=
14+21+16=
35+16=
51
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A) Deseneaza Un Segment AB Cu Lungimea De 0,08 M. B) Reprezinta Punctual M Pe Segmentul AB, Astfel Incat AM/MB = 2/3. C) Calculeaza Lungimile Segmentelor AM, AB
Trei Muncitori? 16. Împarte Numărul 324 În Părți Direct Proportionale Cu Numerele 2, 4, 5 Și, Respectiv, 7.
Buna Seara Vă Rog Frumos Sa Ma Ajute Cineva La Această Fișa!
B. 1 Scrie În Casetă Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect. Toate Cuvintele Au Un Număr Egal De Litere Şi De Sunete În Seria: a. ,,acid", ,,farmacie", „păpu
Am Văzut Un Film Cu O Femeie Care Avea O Fetiță Și A Fost Convinsa De Prietena Ei Cea Mai Buna Să Se Ducă La Sala Și Să Se Antreneze In Caz Că Va Fi Atacată De
Uniți Prin Săgeți Fiecare Enunţ Din Coloana A Cu Rezultatul Corespunzător Din Coloana B. A A Card X = N 24 < X < 51} Este B Produsul Elementelor Mulțimii
Un Euro Este 5 Lei Cât Costa 12345
Scrie 5 Asemanari Si Deosebiri Dintre Operele Antice "Cantarea Lui Roland" Si "Cantarea Cidului" Va Rog!!! Da-u Coroana!!
Ce Se Întâmplă Cu Rezistenţa Electrică A Unui Bec Dacă La Bornele Lui Tensiunea Electrică Creşte
Uniți Prin Săgeți Fiecare Enunţ Din Coloana A Cu Rezultatul Corespunzător Din Coloana B. A A Card X = N 24 < X < 51} Este B Produsul Elementelor Mulțimii