RO Study
👤
Faurselena9
Faurselena9
09-02-2021
Limba română
a fost răspuns
ajutor la g,h și f
Răspuns :
Claudiaghita2010
Claudiaghita2010
09-02-2021
Explicație:
g) un creion
h) copacul
f) flori
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scris Ca O Putere Cu Baza 2, Numarul 32 Este Egal Cu.... Repede, Va Rog, Dau Coroana!!!
Rezolvați ,în Mulțimea Nr.intregi ,ecuația(3/2-2/3):(+15/36)-1,5=x/2 Helppp
For Question 1-10 , Use The Word Given To Complete The Second Sentence So That It Has A Similar Meaning To The First Sentence. Do Not Change The Word Given. You
Media Aritmetică A Patru Numere Este 52 Aflați Numerele Știind Că Primele Trei Sunt Pare Consecutive Iar Cel Mai Mic Dintre Ele Este Cu 24 Mai Mic Decât Al Patr
Terasa Apartamentului Tau Are Dimensiunile L=6 M Si L=3m Si Urmeaza A Se Placa Cu Mozaic Turnat In Benzi Lungi De 3m Si Late De 0,2m De Culoare Alba Si Verde. A
Un Număr De 150 De Mere Și 200 De Pere Au Fost Ambalate În Pungi Care Au Același Număr De Mere Respectiv Același Număr De Pere. Se Știe Că Au Rămas Neambalate 6
Urgent!!!Trebuie Predat Până Diseară!!Mihai Se Antrenează Pentru Concursul De Patinaj 48 De Ore În Trei Zile, A Doua Zi Sa Antrenat De Trei Ori Mai Multe Ore De
Scris Ca O Putere Cu Baza 2, Numarul 32 Este Egal Cu.... Repede, Va Rog, Dau Coroana!!!
27. ŞASE DE 2Cum Putem Obtine Numărul 2 Folosind Şase Cifre De 2 Şi Doar Două Operaţiiaritmetice?
M-am Gandit La Un Numar L-am Adunat Cu 8 Rezultatul L Am Inmultit Cu -3 Din Noul Rezultat Am Scazut 56 Si Am Obtinut Numarul L A Care M Am Gandit La Ce Numar M