RO Study
👤
Paraskiva5
Paraskiva5
09-02-2021
Limba română
a fost răspuns
Am nevoie urjent va rog
Răspuns :
Gyullyagyullya
Gyullyagyullya
09-02-2021
Răspuns:
bucurie, frică,încordare,ingrijorare
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
URGENT PANA LUNI MARTIMireasa Cerului AlbastruÎşi Împânzeşte-n Ape Chipul, De Vraja Ei Tresare UndaŞi-nfiorează-se Nisipul. S-aştern Bobiţele De RouăPe-ntinsul
Determinati Cel Mai Mic Numar Natural Care Incepe Cu 2013 Si Termina Cu 2013 Si Are Suma Cifrelor 2013.
Gaseste Insusiri Potrivite Urmatoarele Cuvinte;toamna,vantul,frunze,cerul,padure,flori
Cate Nr Sunt Intre 100 Si 564
Un Vas Are Forma De Cub Cu Latura De 3 Dm.se Toarna 18l De Apa.La Ce Inaltime Se Ridica Apa?
Demonstrati Daca P Este Numar Prim Atunci Ecuatia P²+2la Puterea P=2015 Nu Are Solutii.
M-am Tot Gandit La Aceasta Problema Si Chiar Nu Am Idee Cum As Putea Sa O Rezolv. In Acumulatorul Cu Plumb Se Utilizeaza Solutie De H₂SO₄ 38%(ρ=1,29 G/mL). Calc
In Triunghiul ABC,D Apartine AB Si E Apartine CB, Astfel Incat DE || AC. Stiind Ca DB/DA = 2/1, AB =9 Cm ,AC=12 Cm Si BC = 15 Cm Sa Se Afle Perimetrul Triunghiu
Intr-un Cos Sunt Cel Mult 310 Oua. Daca Le Numaram Cate 3, 4, 5 Sau 6ramane De Fiecaredata Unou. Daca Le Numaram Cate 7 Nu Ramane Nici Un Ou. Cate Oua Sunt In C
De Ce Jocurile Pe Calculator Sunt Considerate O Greseala ?