RO Study
👤
Rares4552
Rares4552
09-02-2021
Informatică
a fost răspuns
cum sa numit primul laptop si pretul lui
Răspuns :
Аноним
Аноним
13-02-2021
Răspuns asus rog 3000 si pretul lui
A fost 1000 de lei
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
As Dori Un Pliant Care Sa Contina: Cauzele, Manifestarile Si Prevenirea Bolii Bronsitei :) ...?
Buna,imi Puteti Spune Referitor La Scelet Oasele Corpului ,cate Sunt Si Care Sunt ?Multumesc.
Buna Am Nevoie De Niste Cuvinte In Germana Care Sa Fie Atribute Nominale!URGENT VA ROG!
Analiza Morfologica Si Sintactica A Cuvantului "marea "din Enuntul :"Si Numai Marea Pregatire a Din Bucatarie Imi Aduse Inima La Loc"
La Poalele Carpaţilor, Sub Vechiul Tău Mormânt, Dormi, Erou Al Românilor, O! Ştefan, Erou Sfânt! Ca Sentinele Falnice Carpaţii Te Păzesc Şi De Sublima-ţi Gl
Ce Carti Ati Citit Si Care V-au Impresionat Cel Mai Mult?si De Ce?
Intr-o Cutie Se Pot Pune 2 Bile Mari Si 3 Mici Sau O Bila Mare Si 4 Mici.Corina Are 8 Bile Mari Si 17 Mici.Cum A Pus Fetita Bilele Daca A Folosit 5 Cutii?
Radu Are 40 De Bile.El Ii Da Un Sfert De Bilele Sale Lui Octavian,13 Lui Alexandru Si Pastreaza Restul.Cate Bile I-au Mai Ramas?
Suma A Trei Numere Este 63.Aflati Numerele Stiind Ca Primul Numar Este De Trei Ori Mai Mare Decat Al Treilea,iar Al Doilea Este De Doua Ori Mai Mic Decat Al Tre
O Cantitate De 35 Litri Lapte Se Toarna In Bidoane De Cate 5 Litri Alta Cantitate De 42 Litri Se Toarna In Bidoane De 7 Litri De Fiecare .Cate Bidoane Sunt Nece