RO Study
👤
Alecsio
Alecsio
22-04-2015
Matematică
a fost răspuns
insumeaza numerele ab mai mic decat 40,unde b=8
Răspuns :
Cristinne19
Cristinne19
22-04-2015
ab < 40
b=8
8a < 40
a= 40 : 8
a= 5
a+b= 8+5 = 13
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mă Gândesc La Un Număr. Scad Din El Cel Mai Mic Număr De Trei Cifre Diferite Zero Şi Obţin Numărul 345. La Ce Număr M-am Gândit?
Am Mâncat Dulciuri, Dar Am Păstrat Și Pentru Mai Tarziu! Câte Dulciuri Din Fiecare Au Rămas? Calculează Și Completează Tabelul:
C) 3-3⁴¹*9-3⁴⁴+ (4²⁵ : 2⁴⁹ + 1)⁰ =?
3. În Figura Alăturată Este Prezentată Schița Unui Teren ABCD În Formă De Pătrat Cu Aria Egală Cu 900 M², În Interiorul Căruia Se Află O Stație Meteo, Pătratul
Metoda Folosita Este 1+expresia Din Paranteza -1 La Exponentul 1/lnx?
În Ultimul Enunţ Al Textului Există: A) Un Predicat Nominal Şi Patru Predicate Verbale B) Două Predicate Nominale Şi Trei Predicate Verbale C) Doar Predicate Ve
Completează Tabelul De Mai Jos Cu Informațiile Solicitate Pentru Fiecare Dintre Cuvintele Din Textul Dat. Partea De Vorbire Funcția Sintactică Cuvântul (de) Ist
Do Familie De Şoricei Mănâncă Într-un An 172 Kg De Brânză Câte Kilograme De Brânză Consumă Fiecare Membru Al Familiei, Dacă Mama Mănâncă De 3 Ori Mai Mult Decât
M-au Surprins Opiniile A Trei Avocati Dintre Cei Prezenti In Sala. ce Este “trei” (functie Sintactica, Valoare Morfologica Si Caz) ?
10. Realizați O Diagrama Cu Asemanari Si Deosebiri Între Domnia Lui Mircea Cel Batran / Alexandru Cel Bun Vă Rog Si Una Ștefan Cel Mare / Petru Rareș .