RO Study
👤
Todorabel5
Todorabel5
09-02-2021
Matematică
a fost răspuns
Va rog urgent dau corona repede
Răspuns :
Argon08
Argon08
09-02-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Descompune Asta :2x(x-ul La Puterea A Doua ) +3x +1
Scrieti Enunturi In Care Sa Folositi Pronume Personal L
De Facut O Opinie De 5 Rânduri Explicand Ce Inseamna Aceasta Metafora : ,, Matematica S-o Fi Scriind Cu Cifre , Dar Poezia Nu Se Scrie Cu Cuvinte .
Intr-o Urna Sunt 16 Bile Negre Si 28 Bile Albe.se Extrage O Bila.Probabilitatea Ca Bila Extrasa Este Sa Fie Alba Este Egala Cu............
Scrieti Ce Meserie Poate Avea Un Om Amuzant Si Ce Meserie Poate Avea Un Om Foarte Serios.Voi Doar Spuneti-mi In Romana Ca Traduc Eu :))
ΔAbc= Dreptunghic IsoscelAd=inaltimeAd=7cmAflati Lungimea Catetei AB
Va Rog Sa Ma Ajutati Sa Rezolv Prin Metoda Grafica. Suma A Doua Numere Naturale Este 52. Sa Se Afle Numerele Stiind Ca Impartind Pe Unul La Calalt, Obtinem Catu
Un Cal Trage Uniform O Trasura Cu Viteza De 0.8 M/s, Actionind Cu O Forta De 400 N Orientata Orizontal. Calculeaza Lucru Mecanic Efectuat De Cl Timp De 1 H , Da
Am Nevoie De Un Cvintet Despre Ochi Si Unul Despre Limba.Imi Puteti Realiza Cele Doua Cvintete?(1 Vers:un Subst. 2 Vers:doua Adj. 3vers:trei Vb La Gerunziu 4ver
Aflati Masurile Unghiurilor Triunghiului Isoscel ABC, In Urmatoarele Situatii:a) Un Unghi Este De 3 Ori Mai Mare Decat Alt Unghib) Un Unghi Este Cu 150 Grade Ma