RO Study
👤
Alexia10115
Alexia10115
08-02-2021
Matematică
a fost răspuns
Ajutați-ma va rog!!!!!!!!
Răspuns :
ADAUGA43
ADAUGA43
08-02-2021
Sper că te-am ajutat! Mult noroc la școală!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Primit O Problema La Mate Din Prisma Patrulatera In Care Zice: A=12 Cm,b=16 Cm,c=15cm Si Zice Sa Aflu Aria Totala,Aria Laterala Si Volum.Stiu Sa Le Aflu Da
Se Considera Triunghiul Dreptunghic ABC, Masura Unghiului A Este De 90 De Grade, In Care AB=12 Cm Și AC=12√3 Cm. Calculati Lungimea Ipotenuzei Și Măsurile Unghi
In Propozitiile : -Prima Zi De Scoala A Fost Emotionanta . - A Cumparat Cinci Dosare. precizati Ce Caz Au Numeralele Supuse Analizei .
Construiti Doua Enunturi In Care ;o Data; Sa Fie Pe Rand Substantiv Si Numeral Adverbial.
Un Text Argumentativ Despre Calea Care Te Poate Conduce Spre Reusita In Viata?
Din Cel Mai Mare Numar De Trei Cifre, Scade Rasturnatul Sau, Iar Diferenta Dubleaz-o. Cat Ai Obtinut?
O Poezie Care Sa Contina Metaforele Urmatoare,,eu Sunt O Culoare,tu Esti Tabloul; ,,eu Sunt O Voce,tu Esti Tacerea; ,,eu Sunt Un Poem Tu Esti Titlul; ,,eu Sunt
Se Considera Triunghiul Dreptunghic ABC, Masura Unghiului A Este De 90 De Grade, In Care AB=12 Cm Și AC=12√3 Cm. Calculati Lungimea Ipotenuzei Și Măsurile Unghi
Trei Frati Citesc In Total,intr-o Zi 104 De pagini Astfel:Bogdan Cu 28 De Pagini Mai Multe Decat Andrei Si Cu 24 De Pagini Mai Multe Decat Tavi.Cate Pagini A C
Un Amestec De Cu-zn Are Masa De 77g Si Reactioaneaza Cu O Solutie De Acid Clorhidric De C=20% Si Rezulta 27,2 G Sare Calc.ms(masa De Solutie)de Acid Clorhidric