👤
a fost răspuns

Imagineaza-ti că ai fost selectat în activitatea de voluntariat a scolii, cu scopul unei campanii
de ajutorare a oamenilor nevoiași din oraşul/localitatea ta. Activitatea s-a derulat in pragul
Sarbatorilor de iarna. Redactează o notă de jumal, de cel putin 150 de cuvinte, in care să descrii
cmofiile şi momentele, traite în timpul desfişurării evenimentului menționat. In cadrul compunerii,
vei prezenta o secvenţă narativa, una descriptivă și una explicativă. Data redactării jurnalului este 23
decembrie 2020
Punctajul pentru compunere se acordă astfel:
continutul compunerii - 12 puncte
• redactarea compunerii - 8 puncte (marcarea corectă a paragrafelor - 1 punct; coerenta textului
1 punct; proprietatea termenilor folositi - 1 punct, respectarea normelor de punctuatie 1
punct; lizibilitate - 1 punct).
Notă! Punctajul pentru redactare se acordă doar în cazul in care compunerea are minimum 150
de cuvinte si dezvoltă subiectul propus.

Răspuns :

23.12.2020
Draga jurnal,
Eu am fost selectat la activitatea de voluntariat al școlii. Îmi doream foarte mult sa fiu ales și iată ca dorința mea s-a împlinit. Astăzi am mers sa ajutam oamenii nevoiași de pe străzi,cu mancare,apa și câte o pătura fiindcă este iarna și este foarte frig. Oamenii ne-au mulțumit foarte mult și s-au bucurat când au vazut darurile. Ma bucur ca am putut face aceasta fapta pentru ca in 2 zile este Crăciunul. Sper ca o sa mai mergem și in alte localități sa ajutam și alți oameni care au nevoie de apa,mancare,paturi..îmi place sa ajut oamenii nevoiași și sa fac fapte bune.
Sper sa ajut și alți oameni in continuare!

Sper ca este bine! Succes!