RO Study
👤
Monikpolitim
Monikpolitim
07-02-2021
Matematică
a fost răspuns
16
63 (a)x(4-3)=16
31
Răspuns :
Unknow64
Unknow64
07-02-2021
16+(4+3)=23 sper ca te-am ajutat!!!!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
CINE MA POATE AJUTA ESTE URGENT!!!
Ma Gandesc La Un Nr Daca Adaug Suma Nr 342 176si 128 325 Si Scad 38 324 Obtin 528 324 La Ce Numar M-am Gandit
Imi Puteti Povesti Acest Text.DSU COROANA
In Trei Cutii Sunt 390 Camasi. In Prima Cutie Sunt Cu 50 Mai Multe Camasi Decat In A Doua Si De Doua Ori Mai Putine Decat In A Treia. Cate Camasi Sunt In Fiecar
Un Unghi Al Unui Romb Are 37 De Grade. Sa Sa Se Afle Celelalte Unghiuri Ale Rombului.va Rog Sa Ma Ajutati Ofer 27 De Puncte
1. Când O Navă Aflată În Spațiul Cosmic ( Vid Aproape Perfect, Presiune Practic Nu La Si Temperaturi Foarte Joase ) Eliberează Apă , În Ce Se Transformă Aceasta
In Reactia Dintre Sulfat De Zinc Si Hidroxid De Potasiu Se Utilizeaza 2300g Solutie Hidroxid De Potasiu C=20%. Sa Se Calculeze Nr. De Moli De Sulfat De Zinc Si
Care Este Cuvantul Format Prin Conversiune Din Enuntul : Trezit Brusc, In Felul Acesta, Gura-de-Aur Se In Furie.
Daca Un Patrat Cu Latura De 4cm Este Echivalent Cu Un Dreptunghi Cu Latimea De 2 Cm Atunci Perimetrul Este...cm Va Rog Mult!!!(rezolvare)
Calculculati Complementul Unghiurilor AOB Știind Că (unghiul AOB)este A)31 De Grade . Iar B) De 37 De Grade 25 De Secunde 41 De Minute Vă Rog Rapid