RO Study
👤
Elenutzaaa84
Elenutzaaa84
06-02-2021
Matematică
a fost răspuns
Va roog, 1, 2 si 3 va rog
Răspuns :
Anybalan89
Anybalan89
06-02-2021
Răspuns:
Sper ca te am ajutat!!!!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
(E) Put The Verbs In Brackets Into The Present Continuous Or The Present Simple31 Mother Usually(drink) Coffee In The Afternoon.32 Look! He(climb) The Tree.33 H
Folosește Axa Numerelor De Mai Jos Scrie Fracțiile 3 Supra 10 3supra5 2supra 5 2 Supra 10 8 Supra 10 În Ordine CrescătoareDau Coronaaaa
Afla Suma Apoi Produsul Perechilor De Numere 7si 9
Scrie Enunțurile De Mai Jos Înlocuind Cuvintele Subliniate Cu Pronumele Potrivite Ei Magda Și Anca Vor Scrie Invitațiile B Dan Și Mircea Vor Face Afișul Si Eu T
Daca Elevii Clasei S-ar Aseza Cate 2 In Banca Ar Ramane 3 Elevi In Picioare. Daca Ar Sta Cate 3 In Banca Ar Ramane 4 Banci Libere. Cate Banci Si Cati Elevi Sunt
Fracția Ordinară 15 Supra 10 Transformat În Fracție Zecimală Este Egală Cu? Va Rog Ajutor!dau Coroana
Se Citeste Un Numar Natural. Sa Se Verifice Daca numarul De Divizori Proprii Ai Lui Este Un Numar Prim.
5 Menţionează Felul Pronumelor Din Enunturile Date.a. Ce Ai Cumpărat?b. Ştiu Ce Ai Luat.c. Copilul Care A Învățat A Luat Zece.d. Care A Plecat?cristă Pronume Sa
Care Sunt Prietenii Unui Dintisor Fericit?pasta De DintiAZZprajitura1846189mar51:9acadea28:78pertuga40 8aţă Dentară486medic Stomatolog56:8
VA ROGG AJUTATIMA!! IMI TREBUIE CAT MAI RAPID. DAU PUNCTAJ MARE