RO Study
👤
David394
David394
04-02-2021
Matematică
a fost răspuns
calculați:
va rog..................
Răspuns :
Augustindevian
Augustindevian
04-02-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
Anybalan89
Anybalan89
05-02-2021
Răspuns:
Sper ca te am ajutat!!!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
SALL ALL...AM UN EXERCITIU PE CARE NU STIU SA-L REZOLV.:) ZICE ASA:Alcatuieste Enunturi In Care Sa Folosesti Urmatoarele Numerale Ordinale Scrise Cu Cifre Roman
Suma A 4 Numere este 133.Aflati Numerele Stiind Ca I Nr. Este Egal Cu Suma Dintre Al II-lea Si AlIII-lea Nr,al II-leanr. Este De 2 Ori Mai Mic Deca Al III-lea N
Suma A Doua Numere Este 65.Sa Se Afle Numerele Stiind Ca Primul Este De 4 Ori Mai Mic Decat Al Doilea
Nu Pot Sa Fac Diferenta Intre Pronumele Posesiv, Pronumele Personal si Adjectivul Pronominal Posesiv. Nu M-am Prins Deloc :-?Si Care E Diferenta Intre Pronumele
O Lumanare Arde Timp De 6 Ore .Cat Timp Vor Arde 2 Lumanari De Acelasi Fel,daca Se Aprind In Acelasi Timp?
Suma A Doua Numere Este 79.Daca Din Al Doilea Scad 10.raman30.Care Este Primul Numar
URGENT!!!! In Pauza Horia Si Dan Imita Lupta Dintre Doi Eroi.din Neatentie Horia O Loveste Pe Gabriela Care Se Afla In Apropiere, Aceasta are Nevoie De Ingriji
In Triunghiul Dreptunghic ABC, Cu M(<A) = 90 Grade, M( <B ) = 60 Grade, AD⊥BC, D∈(BC) Si E Mijlocul Lui [BC], Aratati Ca:a) ΔABE Este Echilateral;b) Aflat
Cine A Denumit Cantecul Popular Romanesc Cantec Propriu-zis?
Faceti-mi Si Mie Un Lant Trofic Diurn Si Unul Acvatic (5 Verigi Fiecare) Va Roog ^^ :3