RO Study
👤
Adyygh1
Adyygh1
04-02-2021
Matematică
a fost răspuns
Dacă se poate repede
Răspuns :
Аноним
Аноним
04-02-2021
Ai rezolvarea în poză!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Amidele C7h7no Care Conțin Nucleu Aromatic Pot Da La Hidroliza Anlilina Si Acid Formic? Cum?
Vă Rog !!!!!!! Dau Coroana + 50 Puncte !!!!!!!!!!Cangurul Se Deplasează Prin Sărituri De 8 M Lungime Și 3 M Înălțime Și Poate Atinge O Viteză De 64 Km/h . Din C
Problema 13 Sugestii De Rezolvare Cat Mai Simpla Va Rog
Cum E Corect? "Celula Este Unitatea De Bază, Structurală Și Funcțională, A Tuturor Organismelor Vii" sau "Celula Este Unitatea Structurală, Funcțională Și Genet
Daca Se Doreste Construirea Unei Piscine Circulare Cu Raza De Doua Ori Mai Mare Decat A Uneia Existente, De Cate Ori V-a Fi Mai Mare Suprafata Celei Noi Decat A
Aduna Celui Mai Mic Nr Par De Patru Cifre Dublul Sumei Vecinilor Nr 1178
Doua Argumente Simple Si Scurte Pt A-ti Convinge Parintii Sa Incerce O Cursa Cu Balonul
Mi Se Da NE=2 La C5H8. Cum Știu Dacă Acest Compus Poate Avea Catene Ciclice/aciclice? Știu Ca Fiind NE=2 Pot Fi 2 Leg Pi, Însă Nu Văd Legătura Intre Ele. Mă Poa
Se Considera Urmatoarele Numere Naturale 65 91 169 221 187 289 1001. Care Dintre Aceste Numere Sunt Divizibile Cu 7 11 13 17 Astept Răspunsuri Mulțumesc
Mi Se Da NE=2 La C5H8. Cum Știu Dacă Acest Compus Poate Avea Catene Ciclice/aciclice? Știu Ca Fiind NE=2 Pot Fi 2 Leg Pi, Însă Nu Văd Legătura Intre Ele. Mă Poa