RO Study
👤
Teemo70
Teemo70
04-02-2021
Istorie
a fost răspuns
În ce an s-a născut George Coșbuc?
Răspuns :
Аноним
Аноним
04-02-2021
Răspuns:
20 septembrie1866
Explicație:
sper că e bine !!!
SUCCES ♥️❣️
Answer Link
Rita1000
Rita1000
04-02-2021
George Coșbuc s-a născut in 20 septembrie 1866 și a murit în 9 mai 1918 . Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculați:(|3^75-5^50|+25^25):9^37.vă Rog Să Mă Ajutați Dau Coroana
În Triunghiul Dreptunghic ABC Cu Măsura Unghiului A 90 De Grade, B 60 De Grade, AD Perpendicular Pe BC, D Aparține De BC Si E Mijlocul Lui BC, Aratati Ca:a) Tri
Scrie Sub Forma De Interval Mulțimea I={x€R|x-2>3}=
* La Concursul De Fotografii Au Participat 92 De Băieţi Şi Un Număr De Fete Egal Cujumătate Din Numărul Băieţilor. Fiecare Copil A Participat Cu 5 Fotografii. Ş
Crossi Are Și O Tema La Gramatica. Oferă-i Puțin Ajutor,notând Valoarea Morfologica , Functia Sintactica Si Cazul Cuvintelor Subliniate În Textul Citat:1. Înalt
Crossi Are Și O Tema La Gramatica. Oferă-i Puțin Ajutor,notând Valoarea Morfologica , Functia Sintactica Si Cazul Cuvintelor Subliniate În Textul Citat:1. Înalt
Va Rog Răspundeti!Dau Coroana!
Îmi Poate Rezolva Cineva Exercițiul 1 Și 4 Din Imagine ? Recapitulare Clasa A 7-a , Explicație Va Rog , Dau Coroana
Aria Unui Pătrat Este 25m .aflati Perimetrul Unui Pătrat Este
* La Concursul De Fotografii Au Participat 92 De Băieţi Şi Un Număr De Fete Egal Cujumătate Din Numărul Băieţilor. Fiecare Copil A Participat Cu 5 Fotografii. Ş