RO Study
👤
Alessiaana4
Alessiaana4
04-02-2021
Matematică
a fost răspuns
Va rog enorm de mult!!
Răspuns :
Davidlembrau
Davidlembrau
04-02-2021
Răspuns:
a. 422,07 => preț inițial
b. 96,68 lei => cu atat trebuie marit
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Cantitate De Apa Trebuie Adaugata La 200 G Solutie De Concentratie 20 La Suta Pentru A Se Ajunge La O Concentratie Proncentuala La 10 La Suta?
Alegeti unitatile De Masura Potrivire Pentru : durata Unei Recreatii durata Unei Zile De Scoaladurata Unei Vacante De Craciun durata Vacantei Mari durata Unei
Exercitiu Clasa A I-aScrieti Explicatia Corespunzatoare :1.Pielea Verde - 2.Carnea Rosie - 3.Oasele Negre -
Ce Fel De Predicate Sunt Acestea ? Cand Am Intrat , Fereastra Era Deschisa . In Fiecare Zi , Fereastra Era Deschisa Pentru Aerisire .
Semnificatia Enuntului "Nu Voiam Ca Ceilalti Sa Afle Ca Mi-e Teama De Vanciu" In 3-5 Randuri.
Buna Puteti Sa.mi spuneti Si Mie 10 Metaforee???
Media Aritmetica A Temperaturilor In Zilele De Miercuri-0 Grade Celsius,joi-2 Grade Celsius Si Vineri-1 Grad Celsius ,este Egala Cu: a)-2 Grade Celsius b)0 Grad
Calculați Sin 2sin30°+6cos60°-4tg45° .
Un ''pistol'' Cu Resort De Constanta De Elasticitate =500N/m Se ''incarca'' Prin Comprimarea Acestuia Pe Distanta De 5cm. Ce Viteza Capata Bila Lansata De Acest
Rezolva Urmatoarele Probleme:1)Intr-o Sticluta Erau 20 Cl De Sirop.Un Copil Ia De 3 Ori Pe Zi Cate 5 Ml De Sirop.Ce Cantitate De Sirop Ramane In Sticluta Dupa O