RO Study
👤
Damiancujba
Damiancujba
04-02-2021
Matematică
a fost răspuns
3 pe 5 împărțit 6 pe 7
Răspuns :
Adrianaelena18
Adrianaelena18
04-02-2021
........................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
DAU COROANA Ca Lui Care Ma Ajutasă Fie De Clasa A 6 A
A) Citiți Datele Ilustrate În Imaginile De Mai Jos. Formulați O Problemă, Folosind Codul Dat Scrieți Rezolvarea, Apoi Verificați Rezultatul Obținut.b) Creați O
Ajutați-mă Va Rog La Exercițiile 2,3 Prin Segmente!
7 Recunoaște Greșelile Din Următoarele Enunțuri: Am Primit Vre-o Scrisoare? . Orcare Ar Fi Alegerea Ta, O Voi Respecta. Fiecare V-ați Dus Unde Ați Vrut.. Obține
Fie D Un Punct Situat In Semiplanul Opus Cu (ac, B Astfel Incat Tr.ABC Congruent Cu Tr.ADC.Fie M Apartine (BC) Si N Apartine (CD) Astfel Incat [BM] Congruent [N
Suma A Patru Nr Este 70 . Sa Se Afle Cele Patru Nr Stiind Ca Al Treilea Este De Trei Ori Mai Mare Decat Primul,al Doilea Este Diferenta Dintre Primul Si Al Tr
Din Reacție Dintre 54g Aluminiu Și Clor Rezulta 255g Produs De Reacție.Calculați Randamentul (transformării).
Delimitează Textul In Fragmente Logice. Scrie Ideile Principale Ale Textului. TEXTUL ESTE PĂPĂDIA.
De Conjugat Trouer=a Găsiaider=a Ajuta La A Afirmativ Şi N Negativ. Ajutooooor Dau Coroanaaaa Celui Care Îmi Răspunde Primul.
Un Biciclist Parcurge O Distanta În 3zile :În Prima Zi 1/3 Din Distanță, În A Doua Zi 1/4din Rest, Iar În A Treia Zi 144 De Km. Câți Km A Parcurs În Cele 3 Zile