RO Study
👤
Itzwolfie0w0
Itzwolfie0w0
04-02-2021
Matematică
a fost răspuns
Ajutor repede va rog!
Răspuns :
Andreistefana
Andreistefana
04-02-2021
Răspuns:
49^5=7^2*5 deci este patrat perfect. afirmatia este adevarata.
x=27*96/81=32
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Selena Are 27 Caramele Si 34 Bomboane Cu Lapte .Da Colegilor 21 Dulciuri. Cite Ii Mai Rmin
Bibliografie.*imagini, Grafice, Tabele, Corectitudinea Datelor, Interpretarea Datelor, Utilizarea Diacriticelor În Redactare
Intamplare Cu Un Porumbel Naratiune 3 + Dialog
Va Rog Ce Ar Trebui Sa Fac La Acest Exercitiu Ca Nu Înteleg De Ce Este Doar Un Loc Liber Si Ce Ar Trbui Sa Fac Va Rog Urgent
Relația Dintre Ideea Poetică Și Mijloacele Artistice Din Poezia “Nucul” De Șt. O. Iosif
Analizează Schema Alăturată Privind Circuitul Apei În Natură Organizează Rezultatele Investigație Sub Forma Unei Fișe De Observație Geografică Rezolvând Cerințe
Bună Ziua,cine Poate Să Mă Ajute Cu Exercițiu 6?
U и u C ↓ . 210 ABC BM 2√2 Cm Şi AM = 2 Cm; B) AC=a√2, statong Liituqe (nota 9) MC=AM= A; C) AB=2a, BM= A, AM=a√3. = 10. În Paralelogramul ABCD Cu AB = 2 Cm, BC
Un Triunghi Cu Toate Laturile Egale Are Aceeași Perimetru Cu Un Pătrat. Află Lungimea Laturii Pătratului ,știind Că Latura Triunghiului Este De 28 Mm.
Explică Rolul Personificărilor În Text: A) Sporesc Expresivitatea Limbajului Poetic; B) Contribuie La Înțelegerea Mesajului Din Textul Propus; C) Facilitează Ex