RO Study
👤
Anonim
Anonim
04-02-2021
Engleza
a fost răspuns
Vă rog ajutați mă este foarte urgent plls
Răspuns :
Cdany79
Cdany79
04-02-2021
Explicație:
of, bicycles, The, was, made
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Doua Numere Este 365.Primuleste Cu 145 Mai Mare Decat Al Doilea.Aflati Numere? Raspunsul Il Vreau Cu Reprezentare Grafica Date Plean Si Rezolvare
Dimensiunile Moleculei Sint Foarte Mari?
Citeste Cu Atentie Afirmatiile Da Mai Jos.Completeaza Spatiile Libere Astfel Incat Afirmatiile Sa Aiba Sens Si Sa Respecte Adevarul Stiintific. 1.Apa
Imi Spuneti O Propozitie Cu Fiecare Din Astea: to Look-for to Look Out to Look Forward to Look After to Look Up to Pay By Cheque to Be On Sale to Be For Sale
Dau 13 Puncte Daca Ma Ajutati
Alcatuiti Propozitii In Care Cuvintele Flori Si Tablou Sa Fie La Genitiv, Numarul Singular, Articulat Cu Articol Nehotarat.
Traduceti Propozitiile : tom Ar Sti Mai Bine Lectia Daca Ar Face Mai Multe Exercitii Daca Tu Ai Citi Ziarul , Tu Ai Afla Cum Ss-a Petreut Accidentul Eu Nu As
Realizati Conragerea Subiectivei Si A Predicativei Din Enunturile Date In Partea De Propozitie Corespunzatoare; a)Nu Se Stie Cine A Expediat Scrisoarea.........
De Ce Ciuperca Nu Poate Fi Cultivata In Sere?
Explicati Sensul Urmatoarelor Cuvinte ma Topeste Ma Strica Si Mi Se Despica Aratati Daca Aceste Cuvinte Sunt Folosite In Text Cu Sens Propriu Sau Cu Sens Figura