RO Study
👤
Elidatapu
Elidatapu
04-02-2021
Matematică
a fost răspuns
... Dau coronita ..
Va rog 2 raspunsuri
..
Răspuns :
Robertapop
Robertapop
04-02-2021
SUCCES
Pls
abonare
:
3
✓
✓
✓
✓
✓
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Présente Le Contenu De Ton Sac À Tes Camarades. Tu Peux Décrire Les Objets En Utilisant Des Couleurs Ou Des Dimensions. Bleue.
Redactarea Unei Compuneri În Care Se Relatează O Întâmplare Prin Care A Trecut Extraterestrul În Călătoria Lui Pe Pământ DAU COROANĂ REPEDE VA ROG
Identifică În Fiecare Enunţ Cuvântul Care Poate Avea Și Un Alt Sens. Alcătuieşte Propoziții Interogative, După Model. . .Am Discutat Despre Unde Electromagnetic
Află Două Numere Consecutive Impare Care Au Suma 360.Problema Cu Metoda Grafica.Va Rog Sa Ma Ajutați!!!Am Nevoie Urgent
Lectura Textului Dat Referitor La Rugăciunea Adevărată Și Răspunde La Următoarele Cerințe: A) În Ce Condiții Rugăciunea Este Bine Primită De Dumnezeu? B) Care E
Opinia Ta Despre Dezastrul De La Combinatul Chimic Mayak Rusia Dau Coroana Promit
Numărul Natural M Pentru Care Fracţia 71 Supra 8+7.m Este Echiunitară Este: ??? Vreau Explicație Pas Cu Pas
Exercitiul 5 Va Rog Cine Poate Sa Ma Ajute, Si Daca Va Lasa Inima Si Celelante Ex De Mai Jos
6. Comparați:a) 1 Pe 2 ______ 0,42b) 0,73 _______ 3 Pe 4 C)2,7 ________ 13 Pe 5 D) 0,37 ________ 3 Pe 8e) 103 Pe 40 ______ 2,575f) 8 Pe 3 ________ 2,6Va Rog
Cuvântul ,,noi " Sa Fie Subiect Și Să Fie , Pe Rand , La Începutul, Interiorul Și Finalul Unei PropozitiiVa Rog Repede Că Nu Îmi Vine Nimic În Minte , Am Scris