RO Study
👤
Alexia87321
Alexia87321
03-02-2021
Engleza
a fost răspuns
Cine mă poate ajuta va rog?..
Răspuns :
Maria20110804
Maria20110804
04-02-2021
1 = arrive (2)
2 = combine (3)
3 = see (1)
sper
ca
ajuta
.
Succes
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Volumul Piramidei?...
Rezolvați În N (mulțimea Numerelor Naturale) Ecuațiile: A) 4x - 5 = 0b) 2 - X = 0c) 5x + 25 = 0d) Este În Poză (nu Prea Știu Cum S-o Scriu Sub Formă De "mesaj"e
Rezumat Pe Capitole Pentru Cartea "Copacul Dorințelor" De Katherine Applegate (51! De Capitole Pentru Că Am Văzut Că Majoritatea Au Doar 6) CÂT DE REPEDE POSIBI
1. Algoritmul De Prelucrare Al Unui Număr:Scrie Un Algoritm Care Să Afișeze Fiecare Cifră A Unui Număr Pe O Linie Separată. 2. Suma Cifrelor Unui Număr:Scrie Un
Precizează Tipul Sunetelor Din Cuvintele: Aveau, Roadele, Pârguială, Săgeată. (2) Indică Formele Literam Ale Cuvintelor: Să Vază, Dară, să pui, datinelor, Ac
П NA = 4 Moli Al Кне =36,5% Рися =1,183 Діте А) Жунсят B) Vice = Инсе C) N Sare = 2 =? D) Nr. Molecule Gaz A4 = 4 AH Ace = 35,5 Асё =?
Cine Mă Poate Ajuta Rapid Va Rog
Un Sinonim Pt A Se Treziva Rog!
La Ce Mod Si La Ce Timp Sunt Verbele Tine,purta,mai Spus,tinea,o Vazu Si Exclamă
Dau Coroana!! Încercuiește Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect.Trei Bilete Pentru Copil Și Cinci Bilete Pentru Adult Costă 92 De Lei, Iar 3 Bilete3 Punct