RO Study
👤
Marinadarii
Marinadarii
03-02-2021
Limba română
a fost răspuns
propozitii cu cuvintul timp
Răspuns :
Mm8838671
Mm8838671
03-02-2021
Răspuns:
eu am un ceas cu timp sau eu am pierdut timp
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Numele Aplicația Mgams Earn Free PUBG UC, PUBG LITE UC, FreeFire Diamonds,Paytm/PayPal Cash & Many More By Playing Games,filling Survey And Completing Task
Rezumatul La Cireșe De Ion Creangă Din Amintiri Din Copilărie.Va Rogg Imi Trebuie Urgent
Trece Verbele La Imperfect De La Plural La Singular Păstrând Persoana. A) Tremurați De Frigb) Fulgii De Zăpadă Cădeau Lentc) Puneam Vaze Cu Flori În Livingd) Fe
1.Cum Se Formează Obsidianul 2.Care Este Cea Mai Rara Piatra Prețioasă 3.Un Exemplu De Roca Metamorfica 4.Unde Se Formează Cuartul 5.Unde Se Găsește Alexandritu
14. State Republici____________________15. State Monarhii____________________MĂRILE AGLOMERĂRI UMANE1. Regiunile Cu Cele Mai Mari Densități De Populație:.______
4 Scrie Într-un Enunt Răspunsul Corect, Valorificând Informațiile Din Textul 2. De Când Datează Strămoşul Stiloului De Astăzi? 2 Puncte 6și 7 Complet Vă Rog Mul
B) (20 Puncte) Drept Răsplată Pentru Ajutorul Dat La Culesul Fructelor Din Livadă, Bunicul I-a Promis Lui Matei 3 Gutui Penuru O Cră De Lucru Sau 12 Mere Pentru
Puteți Sa Îmi Explicați Va Rog De Ce Se Face Este Predicat Verbal Din Propozitia :Mi Se Face Teama.
Proect STEAM Originalitate Prin Diversitate Dau 50 De Puncte Și Coroana Va Roog Repede Doar Referatul
Rezumat La Capitolele 12, 13, 14 Va Rog Din Toate Pânzele Sus-Radu Tudoran