RO Study
👤
AndreiElvis
AndreiElvis
03-02-2021
Matematică
a fost răspuns
Am nevoie de primele doua exerciții
Răspuns :
Castetiubi7
Castetiubi7
07-02-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-un Dreptunghi Latura E Cat 3 Pe 4 Din Lungime Care Măsoară 19,16 Dm. Calculati Perimetrul
Buna Imi Spuneti Si Mie 5 Opere Literare De Cls. A-VI-a ?
Pe Trei Rafturi Sunt200 De Carti Pe Primul Raft Sunt Cu 35 De Carti Mai Multe Decat Pe Al Doilea Iar Pe treilea Raft Sunt Cu 45 Mai Multe Decat Pe Al Doilea Ca
Imi Puteti Zice Cuvinte Cu Diftongi,triftongi diftongi: eu- ui- au- trigtongi; eoa- eai
Se Consideră Dreptele Paralele De Ecuaţii D1 : X − 2y = 0 Şi D2 : 2x − 4y −1= 0 . Să Se Calculeze Distanţa Dintre Cele Doua Drepte.
A.suma A Doua Nare Este 918 Iar Unul Dintre Ele Este909 Diferente Dintre Numere Este ...... B.daca A+2b+3c=41si 5a+4b+3c=55 Atunci A+b+c Este .......
Determinati Cel Mai Mic Numar Care Impartit La 24 Da Restul 10 ,iar Impartit La 36 Da Restul 22. Va Rog Sa Scrieti Si Rezolvarea !! Pls :*
1.Verbul ,, Spuse'' Este La Timpul ? 2.Verbul Sa-(si) Transporte Este La Modul ? 3.Verbul Se Apropia Este La Timpul ? 4.Verbul Uita-(te0 Este La Modul ?
Locutiunea Verbala Din Textul:Au Trecut Cateva Saptamani.Invatand Sa Manipuleze Memorizatorul Hipercristalin,Val Obtinu Prin Acesta Un Adevarat Manual De Crono
Scrieti Cu Virgula Fractiile 410 Supra100 Si 30 000 Supra 10 La A Opta....... Va Rog Urgent Imi Trebuie Raspunsul!! :(