RO Study
👤
Cuceuroberta
Cuceuroberta
03-02-2021
Matematică
a fost răspuns
plssss ii ft urgent dau coroana
Răspuns :
Argon08
Argon08
03-02-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Compuneti O Problema Dupa :a +b +c +d =236a+b+c=178b+c=144b >a Cu 41cu Cat Este Mai Mare B Decat C ?
4 Idei Din Poezia Doamne'toate De Al Macedonskii..va Rogg
Write A Letter To An English-speaking Who Lives Near You.You Have Just Read In A Magazine That Your Favourite Band Are Giving A Concert Soon In Your Town Offer
O Compunere Cu Titlul "Dimineata De Primavara " In Care Sa Folositi 5 Numerale Cardinale Si 5 Ordinale ... Plizz..!!
Identificati Figurile De Stil Din Textele Date : a) Dragu-mi Era Satul Nostru Cu Ozana Cea Frumos Curgatoare Si Limpede Ca Cristalul , In Care Se Oglindeste Cu
Redacteaza O Compunere De 15-20 De Randuri (caiet Mare) In Are Sa Demonstrezi Ca ”pasa Hassan” Este O Opera Epică .Trebuie Mentionate -2 Momente Ale Subiectului
In Figura I Este Reprezentata O Prisma Triunghiulara Dreapta ABCA`B`C` Care Are Toate Fetele Laterale Patrate . Masura Unghiului Dintre Dreptele AB` Si CC` Este
Rezolvati Aceste Fractii:a) 3 Intregi *2/3b)3 Intregi * 2/3 - 2intregi *2/3+2/3help Me Please
Ce Valoare Morfologica Are se din Se Sclatina?
Salut, Cum Aflu Si Eu Intersectia A Doua Grafice ? G(x) Si F(x) Clasa A 8-a . F(x)= 2x-1 Si G(x) = -x+5 ! Am Facut G(x) = F(x) Si Mi-a Dat X=2. Care E Urmatorul