RO Study
👤
MALOX
MALOX
02-02-2021
Engleza
a fost răspuns
Ex.6 va rog urgent.
Dau coroana
Răspuns :
Petruscoica
Petruscoica
02-02-2021
1)dismission
2)finality
3)assurance
4)perfection
5)expenses
6)charm
7)disappointment
8)insistence
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Numele Unui Basm Cunoscut De Tine , Cu Care Ai Vrea Sa Fii Prieten Si Motiveaza De Ce L-ai Ales .
Cine Imi Explica Si Mie O Reactie Redox?
Denumirea Liniei De Intrerupere De Pe Unele Harti?!Imi Trebuie...(de Curiozitate)
1/2+3/4-1/5= :1-1/3+1/2-1/5+1/4= calculati Tinand Cont De Ordinea Efectuarii Operatiilor Ajutooor!!!!!!!
1 ....scrie3nr.naturale Mai Mari Decat 543,dar Mai Mici Decat 687. 2....scrieti3numere Naturale,mai Mici Decat 981
Explicati-mi Si Mie Va Rog Frumos Cu Propozitiile Subordonate Completive.. Am Simulare Si Profesoara Nu Ni Le-a Predat...Si Din Carte Nu Prea Inteleg..
Suma Patratelor A Doua Numere Reale Este Egala Cu 92 Si Produsul Lor Este Egal Cu 26 .aflati Numerele
Buna Seara! Va Rog Sa Ma Ajutati Si Pe Mine La Limba Romana..nu Prea Ma Descurc Cu Functiile Sintactice Si Cazurile... Rog Seriozitate.. „Au Fost Civilizatii Di
Fill In: can, Could, Would, Should, Shall Or Will. 1.) ...Would... you Like Some More Juice, Jane?No, Thank You 2)..........................we Get The Bill?OK.
Construiti Propozitii Dupa Schema De Mai Jos: NP Caz D CS Caz AC C.I. CAZ DA.P.G. Caz G