RO Study
👤
Mariana9254
Mariana9254
02-02-2021
Matematică
a fost răspuns
ex 18 si o parte din 19 dau coroana
Răspuns :
Anybalan89
Anybalan89
03-02-2021
Răspuns:
Sper ca te am ajutat!!!!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Faceți Rezumat La Acest Text:Abu Abdullah Muhammad Bin Musa Al-Khwarizmi S-a Născut În Horezmi, În Anul 780 Și Se Presupune Că A Încetat Din Viață În Bagdad, În
Transcrie Pe Caiet Apoi Compară Rezultatele Obținute 3 Plus 2 Plus 5 Pătrățică 3 Ori 2 Ori 5 48 Împărțit La 6 Împărțit La 2 Pătrățică 48 Minus 6 Minus 2 B 7 Plu
Va Rog Sunt La Scoala Am Nevoie Urgent!
Identificați Adjectivele Pronominale Din Textul Următor, Precizați Felul Acestora:Tatăl Meu Este Medic. La Cabinetul Lui Vin Sute De Oameni. Toți Pacienții Sunt
Составьте И Запишите Предложения По Образцу. Определите Время Глаголов. Образец: Сейчас Вечер. Я Читаю Рассказ О Молдове. Днём Я Тоже Читал Рассказ О Молдове И
Informati Despre Corpuri Zburatoare
4 Saci Cu Grâu Și 3 Saci De Porumb Cântărește 380 Kg Iar 5 Saci Cu Grâu Și 4 Saci De Porumb Cântărește 510 Kg Cât Cântărește Un Sac De Grâu Și Un Sac De Porumb?
Calculează Lungimea Și Lățimea Unui Ogor Dreptunghiular Al Cărui Perimetru Este 330 M Iar Lungimea Este Cu 25 Mai Mare Decât Lățimea Află Și Aria Ogorului Respe
Pronumele :înaintea Lui, Voi , Pe Dumneaei, Cu Dumneavoastră , La Dumnealor, După Dumneaei, Înaintea Dumnealor, De La Voi, Pe Mine, Despre Ea La Ei,
Determinați Fracția Zecimală Finită X,y În Următoarele Cazuri A) X,y=37supra 5 B) X,y=49 Supra 5 C) X,y=17 Supra 2 D) X,y=19 Supra 2