RO Study
👤
Eduard3749
Eduard3749
02-02-2021
Matematică
a fost răspuns
Va rog repede.La 7.Dau coroana
Răspuns :
Arhitect2030
Arhitect2030
02-02-2021
Răspuns:
trebuie să iei din text toate substantivele atata
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna Ziua! Va Rog Sa Imi Dati Exemple De 3 (trei) Propozitii In Care Lipseste Predicatul Dar Se Subintelege. (Scrie Trei Propozitii In Care Lipseste Predicatul
Am Nevoie De Ajutor La Acest Test La Religie
Suma Dintre Cel Mai Mic Nr. Întreg Negativ De 2 Cifre Diferite Și Cel Mai Mic Nr. Întreg Pozitiv De 2 Cifre Este? Imi Puteți Da Un Răspuns?
Triunghiului ABC Este Isoscel, AB=AC=8cm, M(BAC)=30°. Aria Triunghiului Este Egală Cu...cm².
Ex 6 E URGENT ! Trebuie Să Fie Predată Acum !
Suma Atrei Numere Este 246 Al Doilea Numar Este De Doua Ori Mai Mare Decat Primul Si Cu 36 Mai Mic Decat Al Treilea . Care Sunt Numerele??? Urgent Va Rog
1 Enumerati Democratii Populare 2 Mentionati 2 Caracteristici Ale Regimului Comunist 3 In Ce An A Murit Stalin 4 Mentionati 4 State In Care Au Avut Loc Actiuni
Un Produs Costa 80 Lei. Produsul Se Scumpește Cu 25%. Cu Ce Procent Trebuie Ieftinit Prețul Produsului După Scumpire Pentru Ca Prețul Sa Redevina 80 Lei? VA ROG
3. Într-o Săptămână, La Un Muzeu, S-au Vândut 300 de Bilete De Intrare, Dintre Care 60% au Fost pentru Copii Și Restul Pentru Adulți. Știind Că Biletul Pentru U
3+ Aplică Ce Ai Învățat!1. Transformă În Dm3;5 Cm?; 2,3 Cm?; 0,725 Dam?; 23432 Mm%; 0,0504 Hm"; 8,56 M?.2. Află Volumul Cubului Cu Lungimea Muchiei De:a) 5 Cm;