RO Study
👤
Sorinberchi240
Sorinberchi240
02-02-2021
Biologie
a fost răspuns
Sub ce forma se gasesc apele?
Răspuns :
DandN
DandN
02-02-2021
Răspuns:
apele se gasesc sub forma lichida
Answer Link
Elenaaaa000016
Elenaaaa000016
02-02-2021
Sub forma de lacuri, mari, oceane, iazuri...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Ajuta Cineva La Un Exercitiu Alcatuieste Cate O Propozitie Dupa Fiecare Schema A)S Subst. Comun + A Adjectiv + P Verb + C Subst. Comun B)S Numeral
Transformati 124,5e În:a)dl; B)cl; C)kl; D)dal; E)hl; F)ml; Ajutatima Va Rog
La Un Test,cei 16 Elevi Ai Clasei Au Obtinut Urmatoarele Note:2 Note De 4,3 Note De 6,5 Note De 8,4 Note De 9,2 Note De 10. Media Clasei Este Egala Cu ... (Stiu
In Triunghiul ABC Avem Un Punct D Interior. Explicati Ca BD Plus BC Mai Mic Fata De BA Plus AC.
Explica In Maximum Cinci Randuri Semnificatia Versurilor: "Pe Urma Lui-un Plans Se-mparte / Si-n Taina Corului Strabate"
DAU COROANA + 36 Puncte !!!!! URGENT !!!! O Compunere Cu Titlul ,,Nunta Pomilor In Floare ,, ( Primavara ) Cu Espresii Frumoase De 12-16 Randuri VA ROG DAU 36
Am O Tema Cum Se Zice In Engleza La Cuvintele Urmatoare:elefant,pasare,broasca Testoasa, masina,eu,ce Faci,rochie.
Într Un Triunghi Cu Toate Laturile Egale Perimetrul Egal Cu Cel Mai Mare Nr Scris Cu Doua Cifre. Afla Câți Centimetri Măsoară O Latura A Triunghiului
Media Aritmetica A Doua Numere Este 14,75 Iar Unul Dintre Numere Este 8,4 .determinati Celalalt Numar . scrieti Si Rezolvarea
Cuvinte Scrise Cu Ccvv