RO Study
👤
Anonim
Anonim
02-02-2021
Engleza
a fost răspuns
Pls repede e test dau coroana
Răspuns :
Zumixq
Zumixq
02-02-2021
7- C
8- A
9- C
10- A
11- B
12- A
13- B
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Numarul [49] Găseşte : • Nr, Cu 15 Mai Mare • Nr. Cu 13 Mai Mic De 2 Ori Mai Mare (prin Adunare) De 49 Ori Mai Mic Îndoitul Lui Septimea Lui
OFER PUNCTE ȘI COROANA Rezolvați Această Problemă Ce Este Dat: MA E Perpendiculară Pe Alfa Aflați Măsura Unghiului Dintre MB Și Alfa.
4. Doi Consumatori Electrici Sunt Confecționați Din Nichelină Cu Rezistivitatea P = 42*10* Qm, Având Lungimile Egale 1-100m Şi Secţiunile Diferite S, 21 Mm², Re
SUBIECTUL Al II-lea (10 Pu Comentează, În Minimum 50 De Cuvinte, Textul De Mai Jos, Evidențiind Relația Dintre Ideea Poetică Şi Mijloac Artistice. Când Eu Trece
In Fig 5 PunctulM Este Mijlocul Segmentului BC, MN Perpendicular Pe AB,MP Perpendi Pe AC Si < BMN=< CMP Demonstrati Ca Semidreapta AM Bise Unghi BAC
3. Realizează, La Alegere, Fişa Biografică a Unuia Dintre Liderii Rezistenţei Comu- niste, Sau Un Portofoliu Despre Una Din- tre Organizaţiile Rezistenţei Menţi
Referat : Vulcani Și Cutremuri (1000-1200 De Cuvinte)
Ce Înseamnă Text Literar Și NonliterarREPEDEEE
Cine Ma Ajuta Si Pe Mn La Logica La Toate Ex Sau Macar La Care Stiti Dau Corona
Montajul Din Figura Alăturată Conţine Rezistori Identici. Calculați Raportul Dintre Rezistenţa Echivalentă Între Punctele A Și D Şi Rezistenta Echivalentă Într